Mom62266 10 hafta 4günlük hamileyim aşırı mide bulantısı kokuya hassasiyetim var 1 aydır kendi evime giremiyorum evim eşim kokuyor resmen 1 aydır orda burda kalıyorum bu durum dan çok yoruldum zaten yıprandım herkesin ağzından bir şey çıkıyor psikolojik böyleymişim diye kendimi çok salmışım böyle devam edersem 9 ay sürermiş ben bu durumum geçsin diye dua ediyorum cidden çok kötü bir şey insanlar beni daha çok yoruyor stres yapma çocuğuna bir şey olur benim gibi durum da olan var mı evine giremeyen kokudan eşinden bile tiksinen bu durum ne zaman geçer bilgisi olan ya da çok bunaldım iyice
Semiha_ Mom62266 19 haftalığım şuan 15. Haftada falan azaldı baya şuan bitti istifra etmelerim ama hafif hafif hala koku hassasiyetim var geçiyor zamanla bende çok ağır geçirdim ilk 3 ayımı
Sevgikaya1525 Mom62266 cnm ben 4 ay ewimden eşimden tiksindim😂eşim sarıldığı gibi gidip kusuyordum şükür eşim anlayışlıydı ewde duramazdım kendi yaptığım yemeği yemezdim hatta mutfak kapım kapalıydı bi eşim yaptı mı az olsa yiyordum
Mom3834 Mom62266 psikolojik felan değil. Hormonlar bunu yapıyor. Benim eşimin kokması dışında dediğiniz bütün sorunları ben de yaşadım 14. Haftada geçti. Ama mutfaktan tiksinme ve buzdolabı kokusu kaldı. Sonra eşim ve gelen misafirlerde cidden buzdolabında bi koku var demeye başladı. Megersem bir sorun varmış ama ben cok hassas sekilde alıyordum buzdolabını da açmadıkça koku arttı ve herkes duymaya basladı. Simdi tasındık yeni buzdolabı aldık ve yeni mutfaga girip her şeyi hazırlıyorum. Yani kesinlikle önce zamana ihtiyacınız var kendi kendine geçiyor zaten ya da katlanabilir hale geliyor.. kesinlikle üstüne gidip zorlamayın hafiflemeden yoksa bulantı kusma artıyor
isimsiz1i Mom62266 yok sadece kokulardan tiksindim bide yemeklerden zaten kanamam oldu 1 hafta yataktan kalkamadım 1 ayda annemde kaldım zordu ya baya ama prilam dr çok iyi geldi gece yatmadan önce 2 tane alıyordum
deletedmom2014 Sizi en iyi ben anlarım . 6. Haftada bulantım tiksinmem bi başladı 15. Haftaya kadar devam etti bide Prilam hap kullanıyordum o bile kesmiyordu iyice iştahtan kesildim 6 kilo verdim. Şuan daha iyiyim önceden sabah akşam Prilam bulantımı kesmezdi şimdi geceleri 1 tane içiyorum günüm mükemmel geçiyor . Bir süre annemlerde kaldım evime girmeye korkardım berbat günlerdi . 🙄
Mom62266 deletedmom2014 şimdi evine girdin mi koku geçti mi benim öyle kalacak bir yerim yok eve geri dönmek zorundayım artık ama nasıl baş edicem bilmiyorum kendimden bile bazen tiksiniyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elim de değil hamile olduğuma daha sevinemedim
Mom62266 Semiha_ benim kalacak yerim yok 1 ay orda burda kaldım ama nasıl kaldım Allah bilir zorla kabul ettirdik kendimizi dua edin bir an önce geçsin 😞
Mom62266 Sevgikaya1525 evet benim de eşim koluma dokunuyor direk kusuyorum bi an önce benim de geçer çok yıprandım iyice
deletedmom2014 Mom62266 Bende öyleydim hala evim kokuyor gibi kesinlikle Prilam hap içmelisiniz yoksa ne koku hassasiyeti nede bulantı geçmiyor . Ben gecen gece erken uyudum bulantı hapımı içmeyi unutmuşum sabaha enkaz gibi uyandım . Bayram bulaşıklarını yıkarken bile öğürüyordum ilacı içtim kendime geldim muhakkak haptan kullanın
deletedmom2014 Mom62266 Benimde öyleydi canım 15. Haftada azaldı şükür şimdi günde 1 tane içmem yetiyor biraz sabır geçecek inşallah. Bende o günleri hatırladıkça ürperiyorum çok kötü günlerdi
elifff48 Şuan 9.haftam bitmek üzere 5.haftadan beri kusuyorum.Gerçekten berbat bir durum.Koku hassasiyeti, bulantı, kusma gerçekten insanın sinirlerini yıpratıyor.
Mom62266 Mom3834 inşallah bir an önce geçer inanın çok yorucu yıpratıcı bi durum 24 yaşındayım ama kendimi 70 yaşın da hissediyorum ben o kadar şanslı bi insan da değilim annem babam yok öyle gidip herkeste kalamıyorum bi an önce geçer inşallah 😞
Nelmali Mom62266 gidecek baska yerim olmadığı için balkon ve salonda uzuun bir süre yaşamaya devam ettim açlıktan ölsem yemek alamıyordum mutfağın kapısını aralasam kusmaya başlıyordum yataktan kalkamaz haldeydim sadece kusuyordum ilaçlar fayda etmiyordu 9 kilo verdim cok sukur geçti siz de boş konuşan herkese kulağınızı kapatın sizi sizden daha iyi bilemezler
Asyamira Mom62266 sizi en iyi ben anlarım 9. ayımdayım 37 haftalık oldum bende geçmedi evim kokuyor mutfağım kokuyor tertemiz deterjan kokuları bile midemi bulandırıyor. Yıkadığım bardaklarım pis geliyor kendi ağzımdan tiksiniyorum ikinci suyu aynı bardakla içemiyorum
Meyracukurmaraz Bende kalamadım evimde bulantıdan dolayı annemlerde kaldık. Kokulara çok hassasiyetin vardı 22.haftada azaldı sadece bir kaç şeye karşı kaldı deterjan falan. Bulantılarım hafifledi şuanda ama yine var 35.haftadayım bu arada. Eskisi kadar olmuyor ama belli şeyler geçmiyor
Aslielis Mom62266 Seni o kadar iyi anlıyorum kii bnimde günlerim işkence gibi geçiyo ne yesem anında çıkarıyorum ağlayarak yatıp ağlayarak kalkıyorum herşeyden tiksiniyorum eşim çocuğum bile kokuyomuş gibi geliyo