eylul02 Kızlar puset alacağım kararsız kaldım civil sitesinde 150 tl ye olan var onu düşünüyorum içinde minderi var ama ekstra minder almaya gerek var mı? İçindeki minderi çıkmıyormuş
miniksevdamm eylul02 ben bebek arabası ve puseti baby care düşünüyorum içine de puset minderi yaptırdım yinede çok küçükken içine doğru düşmesin diye
satigul eylul02 O puseti bende çok araştırmıştım. Birkaç yorumda kırıldı çocuk düştü gibi yorum gördüğüm için vazgeçtim. İyice araştırın derim.
Aysekurtbebe eylul02 o puseti bende görmüştüm ama cesaret edip alamadım onun dışında içindeki minderler hemen hemen hepsinin ince oluyor ben çiçek sepetinden yaptırdım minder ve örtü harika oldu
eylusko eylul02 ben trendyoldan basit bisey aldım mindere gerek var mi bilmiyorum zaten ne kadar kullanıcaz ki . olmadi evde bebek minderleri var 2 tane ince onlarla destekleyip battaniye sererim üzerine. boşuna para vermek istemem
eylul02 miniksevdamm su an bebek arabası alamam sadece puset alabilirim o yüzden uygun bişe istiyorum
eylul02 satigul hepsiburada az önce sipariş ettim😌 nasıl kırıldı kı zaten bi yere giderken taşınacak bebekken korktum şimdi
miniksevdamm eylul02 işte onuda kast ediyorum canm yani pusetin içi biraz düşük oluyor gerek olur mindere
satigul eylul02 Valla hiç bilmiyorum birkaç yorumda öyle okumuştum canım ama doğruluğu tartışılır tabiki. İnşallah sağlıkla kullanırsınız.🤗
eylusko eylul02 bende de boş yere masrafa gerek yok çocuk poşetin icin de büyümeyecek sonuçta. hastaneden eve kadar yada bi yere giderken en fazla 1 saat arabada