YaSeEeeee Minikanne06 inşallah canım ama zaman çabuk geçiyor İnan 5.haftalarımı hatırlıyorum şimdi 35.haftamız bitmek üzere 🤲
Ozlemm Minikanne06 bende ilk once sepet besiklerden alacaktim. Fakt arkadasim anca 7 ay kullanabildi. Zaten oda yapsanda en erken bi yasina kadar yaninda yatcak. Oda bos bos duracagina ben park besik almaya karar verdim. Birde ikea dan buyukce bir sifonyer aldim. Yasina kadar idare eder. Yasindan sonra da montessori yatak istiyorum ve şık bir dolap..
Ayaylin Minikanne06 Minikanne06 merhaba bende park yatak aldım dolap ve komidinini çilek mobilyadan aldım baza düşündüğüm için 2 yaşında çilek mobilya ile de görüştüm yanlara koruyucu takılıyormuş büyüyen yataklar hiç hoşuma gitmedi açıkcası park yatağı kaldırıp bazaya geçeceğim park yatağıda unisex aldım hem kız hem erkek kullansın diye kaldıracağım 2 sene sonra görselliği yok ama boş yer kaplıyor diğerleri atacak yer arıyor anneler gördüğüm kadarıyla ama karar sizin canım:)
Minikanne06 Ayaylin canım peki park yatağı nerden aldın bende unisex alirim alicaksam 4 5 yasındada oda yaparım sanırım
Ozlemm Minikanne06 suan albebek diye bi instagram sayfasi var. Orda kraft calipso ( belki yanlis yazmis olabilirim) 600 tl ye dusmus. E bebekte aynisi 800 tl. Eger park yatak dusunuyorsan git e bebekten falan begen internetten al. Ortalama 200 tl Karin olur ☺️
1234 Minikanne06 kızım 5 yasına kadar park beşikte yattı . Oda memnun bende memnun kaldım. Oglumada park yatak alacagım Çok pratik her odaya taşı tekeri var . Tatile getir. Kapatıp kaldırdınmı küçücük paket oluyor zaten at bazanın altına
Minikanne06 1234 gelen giden bişi falan der mi acaba bebeğine oda niye almadın falan diye bide onu düşünür oldum🤦♀️🤦♀️
hafsa2020 Minikanne06 gelene gidene neden bakıyosn ki canım herkesin düşüncesi farklı ben şu ana kdr gittiğim bebek gezmelerinde kimseye neden bunu aldın yada oda yapmadın demedim.. kaldiki bana derlerse böyle uygun gördüm derim 😉
Minikanne06 hafsa2020 haklısın valla kimeneyse 🤣 haftasonu cıkayım bakayım bi insallah icime sinen bişey bulurum
GGkaya3435 MerveMustafaKaraku pierre cardin in kiler çok güzel (park yatak)ben onlardan alıcam büyük ihtimal bakabilirsiniz
MerveMustafaKaraku GGkaya3435 mobilyadan tercihimi kullandım canım bugün geldi kurdular. 4-5 yaşlarına kadar kullanabileceği bi beşik. Büyüyenlerden değil ama
DenizMutlu Minikanne06 bir tek park yetiyor söyleyim ben oda takımı aldım 2.5 yaşımda oğlum hiç kullanmadık yatak odasına parkı koyuyorsun bidaha da alamıyorsun 😁 şimdi 2. Geliyo onu yatağa alıştırıcam bebişi yanıma alıcam
Minikanne06 DenizMutlu ay insallah kolay olur 😂 yiğenim ablamon yanında 8 yaşına kadar yattı😂😂 zor sürec
Marpling Minikanne06 bizde bu aksam aldık joie excorsion siyah beyaz cok şık kullanıslı yorumlara dayanarak aldık.oda yapmayı hemen düşünmediğimden park yatak tercih ettik
Tugbamete Minikanne06 ben ebeveyn yataklı bide büyüyebilen beşiklere bakıyorum çilekte çok cici modeller var tavsiye ederim 😊😊
Tugbamete Minikanne06 benim çocuk odamda gardolap var sadece yatak olarak baktım 1200 liraydı benim beğendiğim yatak şuan %40 indirimde
Edbanne Pinarsss nereden aldınız? Bir de hangi modeli?? Biz de ilk çocukta oda yaptık, şimdilik yanıma park yatak almayı planlıyorum.