HaticeSahin 6+4 um bugün kntrle gittim . Gelişim kesesi iyi boyu iyi ama kalbi atmıyor 5 gün bekleyelim yoksa alıcaz dedi 😭
BetlAkdenizKaymak HaticeSahin daha çok erken alıyorlar normalde 9 haftaya kadar bekleniyor sen başka doktora da git bence canım üzme kendini
Janset2105 Arzuort Çarşamba günü randevumuz var bakalım gösterirse belli olur herhalde şuan belli değil hala 🤨
TCTuernekolu Cans50 Ağustos 2 de gideceğim canım ve direk doktora soracağım p zaman kesin bir cevap veririm nedenini 😊
Arzuort Janset2105 benimki de pazartesi belli olcak bakalım heyecanliyim bi de ikili test yapılacak sanada ikili test yapılacak mi☺
Fatosbartu Bende araniza yeni katıldım 4+6 hafta 3 hafta sonra tekrar kontrole gitcez keseyi ve kalp atışını duymak için çok heyecanlıyım
BetlAkdenizKaymak HaticeSahin bi akrabam da 10. Haftaya kadar bile beklediler 6 haftalık bebek mi alınırmış şaşırmışlar resmen
BetlAkdenizKaymak HaticeSahin hayır atmadı ama en azından süre olarak uzun beklediler onu demek istedim hemen aldırma sakın
HilalEraslan Ruhak Canım ben 14 haftalığım ve mide bulantım çok çok az yani ara ara oluyor geçiyor kusma hiç yaşamadım. Benimde afedersin gaz sıkıntım var mesela 😅 Bu tamamen yapı ile alakalı herkes farklı sıkıntılar yaşıyor dert etme.