Clementinee Kızlar 8 haftalık hamileyim şu zamana kadar hiç diş eti problemi yaşamadım. Ama 2 haftadır inanılmaz derece diş eti kanamam oluyor fırçalarken böyle bi durum yaşayan varmı geçici bir süreçmi diğerleri gibi veya nasıl bir yol izlediniz
Ilbytcge Clementinee malesef tek fırçalarken olmuycak ilerleyen zamanlarda uyandığınızda ağzınız kan dolu kalkıcaksınız bende dr aynısı başıma geldi 26 haftalığız şuan hala aynıyım öncesinde bende hiç yaşamamıştım
AnnelikHayali Clementinee bol protein içeren besinler tüketmeye özen gösterin. Kiminin saçı kiminin dişi etkileniyor hamilelik döneminde.
Zeytinlimon Clementinee 24.haftadayim sakız çiğnerken resmen sakızım kırmızı kan oluyor gebelikden normalmiş.
Zynpxx Clementinee benimde diş etlerim şişiyor sabah uyandığımda acıyla uyanıyorum hamilelikte olabiliyormuş
Clementinee Ilbytcge yaaa neden oluyor acaba hyır bunun içinde şimdi doktora gitmek çok istemedim açıkcası geçer diye bekledim zaten ağzımda zehir gibi bir tat var mide bulantısı var birde diş eti kanaması olunca iyice çekilmeyecek bir hal aldı
Mom3834 Ilbytcge böyle bir şey herkesin başına gelmiyor ki, size cok nadir olarak olmuş. Kötü olmuş 🙄
Sareliidunyam Ilbytcge evet bende ağzım kan dolu uyanıyordum o kanı yuttuğum oluyordu artık geceleri ağzımdan taşıyordu. Ama benim aynı zamanda diş eti büyümem aldı diş etim dudağımdan taşmıştı gören doktor şok oluyordu 😂
EczSinemltnlk Clementinee Bebeğin kalsiyum depolarınızdan aldığının işaretidir😊 bol kalsiyum içeren besinler tüketin🤗 Eczaneden de hassasiyetli yumuşak diş fırçası alın daha az zedelenir diş etleriniz bu süreçte (40/50 lira bandında)