Eslemoyku Kızlar doğum yapacağınıZ gün hiç farklı şeyler hissettiniz mi nasıl bi gündü bi anda mı oldu o günkü ruh haliniz nasıldı vücudunuz bebeğiniz nasıldı 🙈 38+1 im merak ediyorum 🙈
Suleasyaa Eslemoyku bende 38+1 im .çok güzel bir post olmuş bende çok merak ediyorum. Herkes çok hareketli olur bebekte sende diyrolar ama zaten hep enerjik biriyim kızımda hiç uyumaz zaten 😅 ondan anlamam mümkün değil başka şeyler lazım bana
Minnakkkk Eslemoyku fazlasıyla enerjiktim m 😀😀 yani o gun dogum yapacağım aklıma bile gelmezdi butun gun gezdim akşam misafir geldi onları agırladım 12 de uyudum 12 bucukta sancıyla uyandım 😀😀 eşim bile demişti bugun çok iyisin sen farkında mısın diye 😀
Dilayyykk Eslemoyku Benim ki bugün son zamanlara göre çok hareketli 39+2 acaba belirti mi diye bekliyorum.
Degisikkadin Suleasyaa tam aksi ben ilk dogumumda 42+3 le hastaneye gittim oglumun hareketleri durmustu zorla doguma alinmistim hic bir sekilde dogum belirtimde yoktu tek sikinti oglumun 4200 olmasiydi 😂 17 saat suni sanci ve sonrasi dogum sukur suan 6 yasinda 🤗
Eslemoyku Suleasyaa aynen benimki de hep hareketli maşallahı car 36. Haftada dönmemişti daha şimdi de bayram. Bayram sonrası gidicem mecbur 😅
Gdizmen @Eslemoyku 38+0 dan selamlar ben de bekleyim şurda ☺️☺️ Her an sanci gelecek su gelecek diye tedirgin tedirgin geziyorum 🙈
rosatue Gdizmen ayy ben de 37+6 gelmeyecek doğum başlamayacak diye endişe ediyorum 😂 içimizde kalmayacak elbet ama 40-42 haftaları duyunca bir korkmuyorum değil
Uykucu2307 Gdizmen vallahi aynı. 38 hafta tam bizimde. Her an bisi geldi mi. Ağrı girse sancı bu mu fln tedirginim ya. Gelsin istiyorum artık. Bayramda evden bile çıkamıyorum. Canım sıkıldı
Dendikoo İshal olabiliyor bağırsaklar normalden farklı çalışıyor bir nevi lagman olmuştu aklınızda olsun🙂sağlıkla alın kucağıniza🙂🙏
Kubra2012 Ben 40+0 oldm bugün ama gelmiyo 3 gündür kendi topluyor kasılıyo sürekli aralıksız ama gelmiyo cuma kontrol var 41 haftaya kadar süren var dedi dokror oğlum normal oldu inşalah sezeryana dönmez ya 🙄