fencibedenci Merhaba arkadaşlar . 8+6 haftalık hamileyim . 5-6 gündür göğüslerimdeki hassasiyet eskisi kadar değil . Doktora gittiğimde herşey yolunda denildi . Benim gibi olan var mı ? Eskiden dokunamıyordum bile . Şimdi belli belirsiz bir acı var . !@)
ekoglu34 fencibedenci meme hassasiyeti zaman zaman azaliyor, zaman zaman artiyor endise etmeyin. Benim de o haftalarda azalmisti.
Mermaiddd fencibedenci O dönemlerde bende hassasiyet yoktu.simdi en ufak bir temasta canım cok aciyo.
sehrengiz_8 fencibedenci canım benim de 8 haftalarda hassasiyet bitmişti ben de korkup doktora gitmiştim her şey normal denildi şu an 9 haftalığım ve hala hassssiyet yok
Drf fencibedenci benimde ilk başta daha çoktu azalmaya başladı normal galiba bilmiyorum ki çok görüyorum burda
M7927 27 haftaligiz arada artip azaliyo hala devam etmekte sknti etmeyin doktor iyi diyorsa bi problem yok demektir
fencibedenci Mermaiddd Çok teşekkür ederim ilginiz için herkesin süreci kendi içinde değişiyor demek ki 🥰
fencibedenci sehrengiz_8 sehrengiz_8 Çok minik oldukları için Şuan insan ister istemez tedirgin oluyor . Umarım hepimiz için sağlıklı bir süreç olur 🙏🏻🧿😇
fencibedenci Drf Evet insan yine de kendi gibi olanlarla iletişim kurduğunda rahatlıyor . İlk haftalarda uyku , sık idrara çıkma vs de fazlaydı ama şimdi azaldı . Normal demek ki
Drf fencibedenci bende sizin gibiyim herşeyden şüpheleniyorum ve benim haftam sizden daha az ne desem çevre normal diyor 🤷♀️