Erez Prenses21 Tabikisi memiş uclarinin vazgecilmez kremi ustunde silmeden emzirim vs yaziyor ama emzirmeden once mutlaka sil kullanirsan
zhenis2930 Prenses21 ya ben kullandım ama faydasını görmedim göğüs uçlarım alışana kadar acı çektim 😕
Ebru_ylmz Prenses21 bana da dün arkadaşım dedi mutlaka al doğumdan Bi kaç gün önce başla çok iyi dedi ben de alıcam herkes çok övüyor iyidir herhalde
Prenses21 Erez kabi acik mor ama bnimki koyu mor degil birde 38. Haftamdayim smdi basladim surmeye artik dogrumu yaptim
zhenis2930 Prenses21 evet malesef https://www.google.com/search?q=lansinoh+g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs+ucu+kremi&tbm=isch&ved=2ahUKEwiY1-HK6PLxAhWU0bsIHcpIDvoQ2-cCegQIABAB&oq=lansinoh+g%C3%B6%C4%9F%C3%BCs+ucu+kremi&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoECAAQQzoCCABQxi5Yzntgxn9oAXAAeACAAXyIAZkTkgEENy4xNpgBAKABAcABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=Nl73YJjkM5Sj7_UPypG50A8&bih=632&biw=360&prmd=sivn#imgrc=-atjl4OnrAS0nM bu değil mi? Linke bak 😂😂
zhenis2930 Ebru_ylmz acaba emzirmeden önce mi kullanmak gerekiyor ki ama doğumun ne zaman olacağını nerden bileceğiz
zhenis2930 Prenses21 dediğim gibi kullandım ama faydasını görmedim belki cilt tipine göre değişir ya komsum da kullandı memnundu