Shnern Kizlar 23 haftalık hamileyim .2 hamileliğim ilk hamileliğimde başta lekelenmem olmuştu doktorum 35 haftaya kadar haftada bir proluton devam etmiştim birşey dememisti . Ama bunda 17 haftada en son vurundum yine lekelenmem olmuştu ve artık devam etmene gerek yok dedi birkaç farklı doktorda gittim hep baktılar falan normal muayane yani bir şey olsa söylerlerdi degilmi ? Yani bakar doktorlar ultrasyonda oraya en son detayliya girmiştim yine bir sorun şükür yoktu
Mrvmndl Shnern yani genel olarak doktorlar bir sorun görürse ölçüyolar yada daha önce böyle bir öykünüz varsa , ultrasonla ölçüm yapılıyo , karından ölçümden emin değilse vajinal ultrasonla daha ayrıntılı ölçer , dışardan anlaşılabilevek birséy degil.
poyrazinannesi3547 Shnern bende çok korkuyorum bundan bi belirti oluyormu acaba pazartesi gdnce doktora söylym baksn Allah korusun önlem alalm Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
2melekannesi_ Shnern karından ultrasonla bakabiliyorlar hafta büyüdükçe serviks uzunluğunu ben soruyorum söylüyor doktorum alttan ultrasonla daha net ölçülüyor ama karından da bakıyorlar yani rutin muayenede
Shnern Kasık ağrım falan şükür yok kizlar .. geçen hafta doktora gitmiştim enfeksiyon için ozamanda bakmıştı sanırım
Shnern poyrazinannesi3547 bende antibiyotik kisaltirmi diye yada bu idrar yolu enfeksiyonu fitilleri kisaltirmi diye korkuyorum
Shnern 2melekannesi_ ben işte antibiyotik yada idrar yolu için kullandığımız ilaçlar kisaltirmi diye merak ediyorum
ivmenas Shnern benim karindan bakildiginda kisa gordu doktorum alttsn bakti idare eder drmisti 😃 gerekli gorurse alttan bakiyor yani. Doktorunuza guvenin
Mrvmndl Shnern antibiyatiğin kısalttığını bilmiyorum ama antibiyatiği enfeksiyon için mi kullaniyorsunuz . Enfeksiyon yapabiliyor kısaltma ama herkeste oluyor mu bilemiyorum . Ama antibiyatik kısalmtma yapiyor diye hiç duymamıştim
Sita3434 Shnern canım öyle bir şey yok aksine enfeksiyon ilerlerse kısaltır ve erken dogumtehditi oluşur o fitiller antibiyotikler tetiklemesin diye veriliyor