Bernabadeberra Duygucesur Cok cektımmm Allah kahretsın o basuru ilk hamılelıgımde doguma kadr cektım dogumdan sonra İstanbul güneşlıde özel bı klınıkte aldırdım kurtuldum 7 senedr tık yok cok şukur hıc bısey fayda etmıyor canm dogumdan sonra aldır gıtsın cekılcek gbi degıl
BusraUras Duygucesur aldırmanızı tavsiye etmem. Yaşlandığınız zaman tuvaletinizi tutamama sorunj ile katşılaşmanız %90 oranlarında. Yaşlılık derken 40 50li yaşları geçince. Acı yemeyin. Sıcak suya oturun(doğumdan sonra çünkü sıcak su açılmayo doğumu tetikler). Doğuma kadar küçük bir bez parçasını iyice ısıtıp basurunuza koyun. Doktorunuza danışın krem versin size. Ben çok faydasını gördüm sarı kantaron yağı. Benim basurumu geçirdi inşallah sizde de işe yarar.
mervenazlis ah canim, armut yiyorum ben, kuru incir kayisi zaten bilindik seyler.. erik iyi geldi.. gecmis olsun ama zor 🥶🥶🥶
Bernabadeberra Alpptimur güneşlıdeydı Google yazın guneşlı basur hastanesi dıye dırek cıkıyor ben o yöntemle bulmuştum
Bernabadeberra Alpptimur doktorun adı Yasir gözu cok ıyı bı doktor kurumdan ayrılmış olabılr dedıgım gb 7 sene oldu
Aycan1 Duygucesur bende ilk gebeliğimde çok çektim şimdide öle çekiyorum çok zorlanıyorım Allah yardımcımız olsun 😔
Hilal1907 Duygucesur pamuga zeytinyagi damlatip yumusatip tuvaletten kalkalkarlen ittirerek hafiflettim ve kurtuldum. Biraz zor bi durum ama ilac kullanamiyoruz ben boyle yaptim.
eylusko Duygucesur gerçekten nefret ettim tiksindim kendimden . 31 haftada bununla karşılaştık. sürekli artıyor 1 di 2 oldu sonra 4 5 ne yapacagimi bilemez oldum .
mom02636 Duygucesur ilk hamileliğimde cıktı bende de 4.ayda doktorum geçici de olabilir kaladabilir demişti maalesef kaldı. Çocukluğumdan beri kabızlık sorunu yaşayan bende hiç olmayan basur hamilelikte oldu gerçekten bazı zamanlar çok zorluyor 😬
emiras59 Duygucesur procto glyvenol bu kremi ve sarı kantaron yağı ve zeytinyağını okudum burda bunlar iyi geliyormuş umarım geçer 💐