Btnc1903 Hanımlar acil toplanın lütfen. 36 haftalık gebeyim çatlakların oluştu inanılmaz kaşınıyor kaşıntıdan geçtim durduramıyorum kullandığım yağlar kremler işe yaramıyor delirmek üzereyim. Gece uykumdan uyanıyorum kaşıntı yüzünden varmı Önerileriniz ?
Suleasyaa Btnc1903 bol bol nemlwndirirnce kaşıntı olmaz. Günde 3 defa yagliyorum baktım bi karincalanma oluyor hemen duş alıyorum cok şükür kaşıntı olmuyor. Kaşıyinca çatlak artıp iz kalıyormuş.
Mavi87 Btnc1903 hindistan cevizi yağı kullanıyorum faydasını gördüm. Çatlayan yerleri onarıyor ve çok güzel nemlendiriyor. Sıkça uygulayın ama. Günde 3, 4 kez
Btnc1903 Kelebek14 sensiderm var onu kullanıyorum doktorum önermişti en son biooil çatlak yağını söyledi ikisi de işe yaramadı
Btnc1903 Suleasyaa çatlaktan da iz kalmasından da geçtim artık derim çok sıkı. Daha önce spor yapıyordum sanırım bu dezavantaj benim için asla esnemiyor günde 2 kez duş alıp 4-5 kez krem yağ ne bulursam sürüyorum
milena11 Btnc1903 duş aldıktan sonra hemen nemlendirir lif kese vs sürmeyin benim hiç çatlağım yoktu bir gece böyle yoğun bir kaşıntı oldu sabah baktım harita gibi olmuşum. Aşırı çatladım
Btnc1903 milena11 bende de durum aynı canı. 34 haftaya kadar çok iyi geldi bir gece uyudum sabaha böyle mayın tarlası gibi 😢😢