Nimet-efebspnr38 Merhabalaar teşekkürler seninde bayramın mübarek olsun öncelikle 🥰 Bu tarz yazıları çok okuyorum emin ol insanlar ne yaparsan yap eleştiriyorlar, gayet iyi kilo almış bebeğin, sakın sakın kendini eksik yetersiz hissetme bence çok düşüncesiz davranıyor kayınvaliden belki söylemek bana düşmez ama kimse yeni doğum yapmış bir anneyle böyle konuşmamalı. Bu hakkı ona verme. Senin sütün hiçkimseyi ilgilendirmez mama vermek gayet doğal ben bebek fotoğrafçısıyım emin ol gelen her aile ne kadar emzirirse emzirsin mutlaka mama kullanıyor. Kayınvaliden senin modunu her düşürdüğünde cevap vermelisin ki seninle nasıl konuşması gerektiğini öğrensin. Bebeklerin midesi ne kadar da sanki doymayacak bunu ancak doktorun söyleyebilir başka kimseye kulak asma sen mükemmel bir annesin 🥰 sana destek olanlar yanında olmalı köstek olanlar değil.. lütfen bunu hissettir senden ve bebeğinden önemlisi yok sen üzülürsen bebeğin de etkilenir insanların ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşuyor.. morale en ihtiyacın olduğu zamanda böyle insanları kendinden uzak tutarak kendine bir iyilik yapmalısın ❤️