Anca vakit bulabiliyorum kızlar ama hayatımda böyle bir güzellik görmedim Allah herkeze bu anları yaşatsın.😇
Planlı sezeryan ameliyatımda herşey çok çabuk oldu saati günü belliydi o yüzden çok rahattım 14 temmuzda hastaneye gittim yatışım yapıldı evraklarım tamamlandı önlükleri elime verdiler ameliyat sıramın gelmesini bekledim ama nasıl bekledim hem heyecan hem korku hem endişe hem mutluluk yani çoğu duyguyu bir anda yaşıyosunuz ameliyathaneye geçtik ben genel anesteziyi tercih ettim hemşireyim ve anestezi arkadaşım bunu önerdi ameliyattada beni bayıltan oydu o yüzden çok şanslıydım diyebilirim güle oynaya muhabbet ede ede bayılttı beni uyandığımda odamdaydım ve yanıma bebeğimi getirdiler sıfır acı hissettim zaten ağrı kesici serumlar veriyorlar sadece Ebem kanama kontrolü yaptı ve pıhtılarımı eliyle karnıma bastırarak çıkarttı çok acı verdi ama sonrası için çok rahatlattı beni tek acı hissettiğim o oldu 2 saat sonra hemşire yardımıyla ayağa kalktım tabiki ağrınız oluyo ama bebeğime bakıp sağlıklı olduğunu gördüğümde her acı geçiyomuş gerçekten ertesi gün hastaneden çıkışım yapıldı ve ben desteksiz rahat bir şekilde evime geçtim çok şükür sezeryan için korkunuz asla olmasın herkezin ağrı endeksi farklıdır tabi ama benim için ağrısız acısız bir doğum oldu çok şükür şuanda bebeğim yanımda uyuyo sağlıklı ben iyiyim Allah herkeze böyle doğumlar
Nasip etsin ben happy kidse geçiyorum artık darısı sizin başınıza.😉😉😄