Merhabaaaa bugün çifte bayram yaşadık 3. Sezeryanım ile dogumumu yaptım hemen korkanlar aklına takılan içimde yazıyorum 38 haftalık olduktan sonra doktorum ile artık doğumun gerçekleşmesine karar verdik Pazartesi yatışım yapıldı salı günü doğum için ameliyathaneye girdim ilk önce anestezi uzmanı ile konuşup bu sefer epitural sezeryana karar verdik ilk iki dogumum spinal olmuştu çok rahattı ilk epitural olmasına karar verdi uzman önce çok korktum ama hiçççç korkulacak gibi değilmiş hafif pozisyon aldım sinek ısırığı gibi iğneyi kateteri taktı anestezi doktoru o kadar iyiydiki doktorum ekip hep beni sakinleştirdiler önce elektriklenme oldu fazla uyuşmadım sonra biraz daha verdiler ilacı uyuşmaya başaldım sonra uzandım hep doğru nefes almaya çalıştım nefes almak çok kolaylaştırıyor paniğiniz varsa sonra hafif sallanmaya başladım ve bir çığlık kızım doğdu kızımı babasına teslim ettik ve tüplerimi bağladılar sonra hafif bertolin kistim vardı onu aldılar bense kafamda farklı şeyler düşündüm doktor ile konuştum derken bittti hiç korkmayın korktukça işler daha zor oluyor ilk saat 2 çıktım bir saat sonra uyuşukluk geçti sonra yemek yedim ve akşam 9 da yürüdüm ilk ağrım oldu evet sonuçta operasyon geçiriyorsunuz ağrı kesici yaptılar bebeğimi emzirmeye başladım benim de hikayem böyle
epituralmi spinalmi derseniz spinal derim o biraz daha konforlu daha çok uyuşuyorsunuz ve daha az agrınız oluyor
Panik yapmayın zaten uyuştuktan sonra herşey kolaylaşıyor
Hepinize saygı selamlarımı iletiyorum sorusu olan yazabilir biraz uzun oldu kusura bakmayın Rabbim herkesin evladını korusun 💕💕💕💕💕