ygmrgzrn Kızlar 6+3 üm öncekine göre aşırı akıntı geliyor beyaz rakı gibi hafif kokulu yada sarımsı oluyor çamasırımda normal mi sizce
Mlk_93 ygmrgzrn merhaba, benim de hamileliğimin basından beri akıntım geldi su an 39. Haftadayız hala geliyor, normalmış ama her ihtimale karşılık doktoruna söylemelisin bana hep tahlil yaptı bi problem olmasın diye
1Tubii ygmrgzrn 18 haftadayım bende de oluyor idrar yapmadan önce peçeteye sil şeffaf yada beyazdır idrardan sonra sarı oluyorsa idrar bulaştığı için sarıdır iltihap yok demektir. Koku varsa enfeksiyondur Dr.a git mutlaka ilerlemesin.
3MelekAnnesi3 Oykum_06 bende 33+3 üm bende de cok cok koyu sarı leke geldi ilk kez erken dogum riskimde var acaba normal mi yoksa dogum habercisi mi
ygmrgzrn 1Tubii evet afedersin elime geldiğinde beyaz şeffaf gibi akıyor rakı gibi peçeteye yada çamaşıra aktığında böyle sarımsı gibi oluyor
1Tubii ygmrgzrn benimde aynen öyle oluyor beyaz çamaşır giyorsam sarı ama testlerde enfeksiyon çıkmıyor bende takmıyorum açıkçası. Bol su içiyorum sadece, ağrı sızı koku yok şükür. Birde çok yorulur yürürsem beyaz akıntı oluyor buda normalmiş okumuştum burda blogta.
Meryemce92 ygmrgzrn Bende de var sarımsı yada beyaz bazen çok sarı bazen çok beyaz. Normal diye biliyorum :)
3MelekAnnesi3 Oykum_06 yaa yeter ki normal olsun o sorun degil ilk kez basıma geldi baya koyu renkti korktum