Gmze17 ogluileannesi ben 48 kilo ile hamile kaldım şuan 50 oldum maximum 58 falan doğuma girsem yeter 🤔😂
cinardefnemoms berna0818 yaa inşallah gösterir kendini 🥰 ilk cocugunuz kaç yaşında kız mı erkek mi. 🥰 Oğlum var benim Eylül’de iki yaşına giricek bizim kız inşallah cinsiyet💕
berna0818 cinardefnemoms ayy çok sevindim. Benim de ağustosta 3 yaşına oğlum var 😁 bakalım Allah ne nasip edecek bize de ☺️
TinkyWinky 16+6 yız ben minyon bir kızım kocaman bir göbeğim oldu 🙈 yediğim içtiğim göbeğime gidiyor.. bebek de cabası 🤭
Ank-16 Mercimegim4 maşallah 🧿 ben 15+3′te kontrole gitmiştim 147 gramdı. Normal mi merak ediyorum? Uygulamada 70-80 civarı diyordu çünkü.
bebegimizibekliyoruz1 Mercimegim4 ben 12 ve 13 de gittim doktorum 18 de gel dedi heyecanla bekliyorum bakalım maşallah size sağ sağlim alalım kucağımıza
cinardefnemoms Avciii Sağlıkla gelsin inşallah 🥰 banada kız dedi 14+6 da daha gidemedim memlekete geldim dönüşte tekrar gidicem 🥰
Twolittlebabies Bende 16+3 ikinci gebeliğim bir oğlum var Bunada erkeğe benziyor dedi doktor bakalım detaylı ultrasona kadar beklicem yinede☺️
Halimeege cinardefnemoms 16+3uz bizde 3. Gebeliğim doktorum ikili taramada yüzde 90 kız dedi ama ben hala tereddütlerim. 2 oğlum var hayırlısı isim konusunda çok kararsızım oğullarımin adı Mustafa Ege Osman efe bu ne olcak bilmiyorum 🙄