Melinalin Arkadaşlar 25 haftalık hamilelikte,, gün gününü tutmuyor bebek hareketlerinde 2 gün hareketlerini hissetsem 1 gün hiç yok endiselendiriyor beni
gokcekocyigit07 Melinalin endişelenme her bebek,her gebelik farklı ilkinde 17 de başladım 20 den sonra iyice netleşti, bunda ise 27 olmak üzereyim yeni yeni hissediyorum, son haftalarda bebek hareketleri önemli şu an düzenli olmaması çok normal 😇👍
nagehan3534 24 haftalığım nefes darlığı cekşyorum sanki boğulcakmıs gibi gögüs kafesim de baskı oluyor nefesim yetmiyor yoruluyorum arkadaşlar yaşayan varmı lütfen yardımcı olun 🥺🤦🏻♀️
Melinalin nagehan3534 ben yaşamıyorum ama doktoruna sordun mu hic her gün düzenli kısa yürüyüsler yapmalısın
MerveAkkk Melinalin haftamız aynı benimde öyle sebebini bende merak ediyorum normal mi acaba? Dün çok hareketliydi bugün zar zor hissetmiyorum bile…
nagehan3534 8 temmuzda gitdim nöbetci doktor vardı ama benim doktorumu tanıyor dahliyeye git dedi gitdim bisey yok dedi dinledi etdi bebekten ded kadın doğuma sordum bebekten dedi sizin doktorunuz bunun hakkında nededi