Melikesvm 2aylık bebegım normalde gunde 5 6 kere kaka yapardı 3gun once 1gunde 1kere yaptı 2gundur hıc kaka yapmıor çişini cok yapuor sadece anne sütü emıyor bı sıkıntı varmıdır bu durumda olan varmı. Kaka yapmadı ıcın ne yapabılırım
duriskonunannesi Melikesvm çişli bez sayısı kaç çıkıyor günlük, bir de ıkınması var mı ya da gaz sancısı?
Duygu_pb Melikesvm iştahsız dönemlerinde bir gün ara ile nadiren de iki günde bir yapıyor benim oğlum birkaç günden bişe olmaz sadece sıvı ile beslendiği için normal ama ağrısı sızısı olursa keyifsizse ara doktorunu paylaş için rahat eder
Erez Melikesvm Cok normal doktoruna danisarak probiyotik verebilirsin huzursuzluk yapmiyorsa sorun yok ben boyle durumlarda 1 cay kasigi zeytinyağı da veriyordum
bus91 Melikesvm doktorum demişti canım bebek gunde 7 kerede yapabılor 7 gun yapmayadabılır eger çiş yapıyorsa o önemli demişti bızde 2 aylıgıız eğer emiyorsa kendı huzursuz degılse sıkıntı etme
duriskonunannesi Melikesvm o zaman normal bir süreç 2 aydan sonra bağırsaklar biraz daha düzene giriyor zaten 2-3 güne kadar normal
Erez Melikesvm Aglayip zorlanmiyosa bekle bence 1 2 gun daha sicak duş sonrasi karin masaji da guzel yaptiriyor. Ben probiyotik olarak biogaia kullaniyordum. Havalardan bile ekileniyo olabilir atak döneminde olabilir
U-E Melikesvm bebeklerin 2-3aylık olduktan sonra 3güne kadar gaita yapmaması cok normal endişelenme bol bol emzir kabızlıga ilerlemesin
Kalbimm55 Melikesvm sık sık emzir canım kabız olmuş olabilir Kakası sertlemiş yapamıyor dur O yüzden sık sık emzir süt ver