Ruyaruya12_ Kızlaaar bebek odası için asla halı bulamıyorum , her yer fil her yeeeeeer , hayır kızımın odasında filli halı mı olmak zorunda ?😖🤭🤭🤭 siz nerelerden aldınız önereceğiniz bir sayfa var mı
Derya Ruyaruya12_ ben trendyoldan peluş halı aldım tüm odayı kaplayacak şekilde Hem yumuş yumuş hemde sıcak tutuyor kış bebeği olucak diye öyle sıcak tutsun istedim biraz maliyeti fazla oluyor tabi ölçüye göre değişir ama çok tatlı ve modern duruyor🥰
minikbirkiz Ruyaruya12_ rivaistanbulshop cicihalitasarim halivagonu Bunlar benim instagramda modellerine baktığım sayfalar. Henüz satın almadım ve çok da araştırmadım, fikir olsun diye yolluyorum size isimlerini
Reyyankus Bizimki filli değil.🤭☺️ Yaşadığım şehirde normal halıcı dan bulup almıştım oğluma tren yolu olan arabalı trenli sayılı çıkarma toplama vs. Karışık güzel birşey.☺️
Ruyaruya12_ Elifk21 bunları çok beğeniyorum ama dolapları grip beyaz olduğu için pek dekoruna uymuyor :(
milena11 Derya ben yaak odama aldım pudra pembe okadar harika ki yumuşacık ama süpürmesi dert çok pislik topluyor. Çok pişmanım😅
Derya milena11 süpürme de sıkıntım yok çok şükür artık pislik topluyorsa da bol bol süpürürüz ,ben bir an yıkanınca yapısı bozulur gibi düşündüm hiç peluş halı yıkatmadım çünkü🤔
milena11 Derya bende yıkatamadım kıyamıyorum adam makineye atabilirsin dedi ama mümkün değil kıyamam ucuzda bişe değil anam 😅
Derya milena11 haklısın valla, neyseki makineye sığmıyor benimki çok büyük yoksa kesin denerdim akıllanmam ben öyle de bir serseriyim😂