Cansusuem Kızlar selam bu hafta bacaklarımda hafif hafif ödem oluşmaya başladı. Çook fazla terlemeye başladım. İştahım kapandı akşam yemeği yiyemiyorum meyve ile geçiştiriyorum sadece. Sizde durumlar nasıl?
Dilekcnkn Cansusuem 27+2′yim ben yemek yiyorum ama mide bulantılarım oluyor sıcaktan olabilir herhalde yoktu çünkü belim çok ağrıyor ve sıcağa dayanamıyorum banyoda işe yaramıyor meyvede iyidir ama yinede yemek yemeye çalışın
Cansusuem Dilekcnkn Evet dediğiniz gibi mide bulantılarım başladı ilk defa benim de. Sıcaklardan mı dedim ama tv izlerken sırt üstü yattığım için olabilir diye düşündüm. Sadece akşamları yiyemiyorum onun dışında kahvaltı öğle yemeği yiyorum akşam yemeğinde sorun yaşıyorum sadece
MuucizeminAnnesii 29+4 teyim ve aşırı derecede ödem oluştu 😔 tansiyon şeker herşey çıktı şuan . Doğuma kadar zor geçecek gibi hadi hayırlısı artık 🤲🏻 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah ❣️
Sita3434 bu haftalarda bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen bayağı asagıda hissediyorum 28+3 kasık vajina üstü gibi 🤦♀️
Melamial 26+2yim karnımda batma hissediyorum bir kaç gündür. Hareketleri de çok hafif çok şiddetli hallerini de gördüm ama neden böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️ Vajinada genelde hareketleri
AyseAte 27+6 dayım benimde belimden kasiklarima doğru ağrı oluyor. Yüzümde ve ayaklarında aşırı sisme çok olluyor yürüyemiyorum bile sislikten 😔