Fatmaaatnc Bebeğim 25 günlük uyurken hrp korkuyor ama çok kötü ağlıyor gibi hıı hıı böyle korkuyor ama çok kötü korkuyor yatarken bende çok korkuyorum neden böyle korkuyor
duyguluanneee Fatmaaatnc acaba el kol hareketlerinden irkiliyor olabilir mi baktınız mı yarım kundak yapmayı denediniz mi
Leylaalin Fatmaaatnc bebeğim 43 günlük hala seslere karşı kormasi var elleri hemen yukarı kalkıyor normalimis dış dünyayı bilmedikleri için 40 miz çıkana kadar bas ucuna kuran veya muska astim gittiğimiz yere götürdüm
gamzosgamzos Fatmaaatnc Korkma değilde gaz sancısı olabilir sancida anı gelip aglatabiliyor ama siz yinede Bakara suresi açın dinletin
Smyrayjsldirim DR Kitapevinden böyle bir avuç kadar anca olan Kur’an-ı Kerimler var. Bana bir arkadasim hediye getirdi. Ben doğum yaptığımda onu kullanacağım. Uzun ipide var asılabilir. 40ı çıkana kadar böyle korkmasınin normal olduğunu söylüyorlar.
Elifim17 Fatmaaatnc loğusasın suan. Evde sakın yalnız kalma yanında hep biri olsun. Malesef loğusayla cok uğrasırlar malum varlıklar. Kuran okunsun evde bebegin yanına da kuran koy. Üzerlik yakabilirsiniz evde. Birde bulunduğunuz odada ayna peluş oyuncak biblo insan veya hayvan sureti içeren görseller varsa onları kaldırın. Aynanın üstünü örtebilirsiniz. Negatif varlıkları ceker bu dediklerim.