Asyarslan60 [url=https://www.hizliresim.com/i4av5po][img]https://i.hizliresim.com/i4av5po.jpeg[/img][/url] pcoluyum adetim düzensiz bi önce ki adetimden 52 gün geçti elimde lh testi vardı acaba gebelik var mıdır ? Daha önce böyle öğrenen oldu mu
nevamm1 Asyarslan60 yumurtlama olabilir mi acaba yumurtlama kaç gün önce oldu bende ovulasyon ile ogrenmistim
Hayal-123 Asyarslan60 merhaba canım bugün bende bir tane gebelik testi vardı silik bir çizgi çıktı pozitif galiba yarın kan vermeye gideceğim inş vardır sonra elimde başka yok diye Ovulasyon testinden yaptım c ve t çizgi çok koyu du Bakalım hakkımızda hayırlısı artık
sdmr20 Asyarslan60 adetim düzensiz demişsiniz belki ilk yumurtlama olmuş olabilir bugünü mutlaka değerlendirin yine de 🤲🏻
Gamzenur124 Asyarslan60 ilk gebeliğim de lh ile öğrenmiştim ertesi gün kan tahlili yapmıstım ve hamilelik vardı inşallah sende de öyledir ve sağlıklı ilerler hamileliğin 🌸
Gamzenur124 Asyarslan60 aynı seninki gibi çıkmıştı canım. Beta kan testi de normaldi ama benim ki sağlıklı ilerlemedi malesef umarım seninki sağlıklı bir gebeliktir ve vardır içini ferah tut stres yapma bi kaç güne gider kan testi verirsin 🌸🥰
Asyarslan60 nevamm1 ilk defa baktım yumurtlama takip etmedim hiç aklıma geldi yaptım normalde 40 küsür zamanda regl olurum
Asyarslan60 Yaaa hayırlısı olsun çok teşekkür ederim ama bilmiyorum yumurtlama da olabilir mi diye düşündüm allahım en kısa zamanda nasip etsin❤️
Asyarslan60 Zeysezer görmedim maalesef takip etmedim pcloyum zaten 40 küsür günde regl oluyorum genelde 52 gün bugün göğüs uçlarım ağrıyor diye lh testi yaptım böyle çıktı belki yumurtluyor da olabilirim
Zeysezer Asyarslan60 elinde gebelik testi varsa yap varsa kesin çıkar bu koyulukta. Ya da değerlendir :)
Asyarslan60 Hayal-123 merhaba allahım hayırlı haber alın inşallah 🙏 lh testinizi atabilir misiniz acaba nasıldı
Elalayla Bende böyle öğrenmiştim. Eğer 2 defa yumurtlamıyorsanız hamile olabilirsiniz. Gebelik testi yapın yarın. Bazen kist vs durumlardada yanlış çıkabiliyor kendinizi kötüye hazırlayıp testi yapın.