Ezel2727 şuan 6 aylık hamileyim en son 4 aylkken gitmiştim kontrole hastane bana çok çok uzak 3 saat var arabmmzda yok birde doğu olduğu için gidemedim bir türlü sizce bir sorun olur mu her ay kontrol gerekli midir?
asyahumam Ezel2727 hiç mi hastane yok devlet falan? İki ay biraz fazla bir süre cnm ayda bir git mutlaka çocuğun beslenmesi kilosu falan nasılmış bı öğrenmekte fayda var
asyahumam Ezel2727 hangi il ki randevu alıp gidin devlet hastanesine gece aciliyor genelde ya da sabahtan bekleyip sıraya girin sıra almak için
Ezel2727 asyahumam canım sirnaktayim ben Perşembe cuma var sadece geçen hafta gittim randevu almaya hastaneye kanaman var mı dedi hyr dedim kontrole geldim özele git biz bakmıyoruz dedi
Ezel2727 asyahumam gerçekten berbat bir şehir burada anne olmak güzel bisey ama 4 dağ arasında yaşıyorum piskolojik yönden insanı çok bozuyor merkezde olsam neyse ama ilcesindeyim
asyahumam Ezel2727 Anladim cnm Allah yardımcınız olsun inşallah o zaman bir şekilde ayda bir de olsa ayarlayın mutlaka özele gidin. Şırnak Cizreyi biliyorum ben sadece eşim görev yapmıştı orasi biraz daha gelişmiş diyordu pek bilgim yok başka hayırlısı olsun inşallah
Ezel2727 asyahumam Şırnak cizreye gittim cnm ilk iki ay keşke orada otursaydm bu kadar zorlanmazdm zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏💜
asyahumam Ezel2727 evet orası bir tık daha gelişmiş diyorlar merkezden de iyiymiş hatta eşim de öyle demisti, amin inşallah 🙏💕