FusunF 10.haftalık hamileyim ceviz yiyemiyorum aşırı tiksindim Bebek içinde önemli ne yapmam lazım bilemedim bu durumda olan var mı
eeebruuu FusunF canım o haftalar da insanın canı istemiyor bende öyleydim şimdi 13+3 teyim yiyebiliyorum en azından içine üzüm katabilirsin o şekilde tüketebilirsin
whitedream FusunF Bende tiksindim 6.haftamda ceviz ve sütten 🙈 yemiyorum napım 14 hafta oldum vitamin takviyelerim var tabi yerini tutmaz da🙄
eeebruuu FusunF çiğ badem ve çiğ fındıkta da mı aynısı oluyor canım 🥰 zorla da olsa yemeye çalış çünkü beyin gelişimin de çok önemli
Adalina09 FusunF Valla kusmaktansa yemem daha iyi bı kuruyemiş bide et türünü yiyemiyor bütün sağlıksız şeylerde gözüm
whitedream FusunF yok yemiyorum elime alıyorum hadi ağzıma atsam diyom gitmiyo sonra yerim diye geçiştiriyorum😊 süt olayını da ayran yoğurt peynirle telafi ediyorum
balllkabagimm FusunF paketli açık ayıklanmış ceviz ben de yiyemiyorum çok kokuyor ama doğal bit yerden kabuklu bulursanız onu demeyin bende işe yaradı yine onu iki tane filan yiyebiliyorum aklıma geldikçe.
Selin12- FusunF bende yiyemiyorum ne ceviz ne badem hiç bir şey biraz daha büyüsün i şekilde yemeyi düşünüyorum
mhlady_2021 FusunF tiksiniyorsan zorlama canım. İlerde gördükçe iğrenirsin . Onun yerine alternatif kuruyemişler ye
aselnannesi FusunF ben yiyemedigim hicbirsryi yemedim 30 haftalik gebeyim çok şükür bebeğim de de hiçbir sknti yok canım baska şeyler yemeye çalış
aselnannesi FusunF Olmaz canım badem,incir,kuru üzüm bol bol vitamin ol Allahin izniyle biseycik olmaz