Nurgul1 Kızlar 2 günlük tade anneyim sezeryan oldum bebişimi uyuttum sorularınızı alabilirim yardımcı olmak adına. Ama bende bir soru sormak istiyorum. Sezeryan sonrası agrılarınız nasıl geçti ve göğüs yaralarınızı nasıl geçirdiniz?
Selin12- Nurgul1 ağrı için neskafe ve kahve için bir kaç gün içinde geçiyor göğüs yarası içinde gumus kapak iyi geliyorsun
Mom789 Nurgul1 göğüs yaramı slikon uc kullanıyorum emzirirken o geçirdi,bende 1 aylığım, ağrılarım hic yatmadım oturmadim 2.gun evde hali perde temizlik yaptım aci ceke ceke 4.gun komple acılarım gitti 13.gundede tüm kilolarım gitti
canserko Nurgul1 bir aylık bebegim var. Dogurdugum günden itibaren gümüş kapk kullandım. Hiç yara problemi yaşamadık ki dogumdan 2 hafta öncesinden kullanılması gerekiyor . Erken dogum oldugu için hazırlıksız yakalanmıstım. sezeryandan sonraki ilk üç gün ki özellikle akşamları cok agrım oldu. Sonra ki agrılarım daha normaldi. 4. Günden itibaren mis oldum :)
Nurgul1 Ezgi1k Ezgi1k teşekkür ederim ben Ankara şehir hastanesinde yaptım bebek dogduğunda falan gördüm ve benimle beraber çıktı odaya sütümde hemen geldi çok şükür
Nurgul1 Mom789 Bende çok yanma oluyor ayaga kalktığımda da sanki içerden ili kişi eliyle tutup çekiyor etlerimi yürüyorum sürekli ama hala devam ediyor. Sizde de mi böyleydi
Figen03 Mom789 maşallah diyim ama 2. Gün temizlik yapmak ne ya yazık canına ilerde çekme de inşallah acisini
Rozalinda Göğüs yarası için lansinoh sürdüm ilk bi kaç gün. Sonrasında gerek kalmadı acıma yara olmadı. Sanırım çocugun memeyi doğru tutmasıyla alakalı biraz bu yara durumu
Nurgul1 Rozalinda Bende ucunu değil tamamını vermeye çalıştım ama sanırım doğunca ebe direk kuru şekilde verdi o yara olmasına sebep oldu
Rozalinda Nurgul1 siz doğal nemlendirecek şeyler sürün bi kaç gün sabredin geçer mutlaka. İki aydır emziriyorum ilk haftadan sonra hiç bşy sürmüyorum çok şükür bşy olmadı. Ama ilk günler çok korkmustum acıdan emzırenezsem dıye.
Nurgul1 Adalina09 doğduğunu görmek emzirmek çok güzel ama sonrasında ki yaralar malesef ki sogutuyor emzirmekten
Mom789 Nurgul1 evet aynen ilk 4 gun müthiş aci çektim heleki yattığım yerden kalkarken ölüyorum saniyordum aama yine destek almadan kendi zoruyla kalkmaya çalıştım hep yani kendini bunyeni zorla dinlendirme dizisini zorlayacak bisey yapma ama bunyeyi zorla dinlendirmezsen aci hissetmeye rağmen çabuk toplarsın
Selin12- Nurgul1 genel anestezi olduysanız parol dan başka bir şey icemiyorsunuz ama belden uysturma ile olduysanız o zaman neskafe ise çok yarıyor
Nurgul1 canserko şuan bende 2.günüm tabiki ilk gün gibi değil ama sanki ağrılar hiç geçmiyecek gibi geliyor o kadar ki kötü agrıyor
Selin12- Nurgul1 ameliyat yerinin ağrısı 1 hafta kadar sürüyor ama ilk iki gün ki gibi olmuyor bol bol neskafe için ve şu agriniz azalsın ben ikinci dogumunda öyle yapmıştım
Selin12- Nurgul1 ağrılarının en geç 1 hafta içinde geçer ilk iki gün ağrı biraz fazla oluyor ama 3 gün hafifliyor
canserko Nurgul1 bana da öyle geliyordu inanın . Sancıdan agladıgımda oldu ama 4. Gün bıcak gibi kesiliyor o sancılar; vücudumuz tam bir mucize 🧿🌹az kalmıs sizin de
Nurgul1 Adalina09 benimde yoktu ama azda olsa var sa tutuyor zaten direk ucunu vermeyin kahverengi alanın tamamını verin
Mom789 Figen03 Temizlik hastalığı var doktora gittim yine yenemedim bunu malesef bende dayanamadım ama sayesinde çabuk topladım ilerde çekerim hergun is yapmaktan zaten bir gün soyle gun icinde yatıp dinlensem vücudum iflas edecekmiş gibi hissediyorum