Ezgidd Merhaba, çiğ et tüketmek zararlı fakat kurban eti doğradım. Sonrasında ellerimi iyice yıkadım dezenfekte ettim. Sizce bi sorun olur mu ?
Rabismomm4 Ezgidd hamileliklerimde doğradım bir şey olmadı şükür bugün gene doğradım birşey olmaz inşallah
Elif0712 Ezgidd ucucncu bebegim olcak yillardir kurbanimi kendim halederim hicbir sorun yasamadim bu kadar pimpirikli olmayin dokunmayla birsey olmaz bnm hephamileliklerime denk geldi uc kurban
Kmlltfy50 Ezgidd Allah askina cok pimpirikli olmayin arkadaslar eskiden analarimiz buyuklerimiz et,de herseye,de dokunurlardi ben iki dogum ettim.ikisindede et, tavuk hep kendim ugrastim elimi bile duzgun yikadigimi bilmem cok sukur hic sikinti yasamadim
Ruyaruya12_ Çig etteki bakterilerin Yıkamakla çok fazla geçmediğini okumuştum , keşke eldivenle dokunsaydınız .
Ezgidd Elif0712 teşekkürler içimi rahattınız. Birçok şey yazıyor insan tecrübesiz olunca endişeleniyor
Elif0712 Ezgidd hayir kesinlikle birsey olmaz ancak hayvan hastadir bulasicidir o da minicik bir ihtimal hasta hayvan belli oluyor cunku normaldede kofte faan yapiyoruz bugun ben her zamanki gibi komple elden gecirdim ister istemez bi yerine degiyorsun vs hicbir sorun yok bnm cocuklarimda
[silindi] Ezgidd bende doğradım bişi olmadi olmazsa inşallah cigerede daha önce dokundum ete de tavuğa da… Doktorum hicbirsey olmaz dedi sorup öyle dokundum ☺️
syazkaannn01 Rabismomm4 yaaa oyyy 😻 Murat bey yapacak değil mi 😻 hadi sağlıkla gelsin paşa 🙏🏻 Amin kuzum heyecanla bekliyorum bende doğumu bi An önce gelsin artık
Rabismomm4 syazkaannn01 evet kuzum Murat hoca yapacak inşallah.zaman geçmiyor ama bi bakmışsın ne zaman geçti diyor insan sende sağ salim alırsın inşallah küçük bey i😍
Tugbamete Ezgidd hiç bişey olmaz canım korkma benim toksoplazmam pozitif olduğu halde doktorum çiğ ete dokunmakla bişey olmaz dedi o öyle bişey değil dedi. Sen zaten ellerini yıkamışsın eline ağzına yüzüne götürmemişsin daha ne olsun herşeye felaket tellallığı yapanlara kulağını tıka hamileliğinin tadını çıkar derim ☺️