Elfkbk Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor 38 oldum yarın kontrolüm var yapar mı artık bilmiyorum
Deletedmom18 Elfkbk canım Beni de 38 de yapacak Of ne zor kadın olmak Size söylemedi mi yapacak mı? Yapmayacak mı?
Damla6606 Elfkbk ben 19. Haftamdan beri oluyorum 😏 kendinizi kasmayın yeterli acı olmuyo yada doktorun eli hafifti bilmiyorum 😁😁
Damla6606 Deletedmom18 😂😂 canım yapcak bişey yok mecburen oluyosun sadece kendini kasmamanı derin derin nefes almanı ve ellerini yumruk yapıp kalçanın altına dik şekilde koymanı istiyorum dedi yaptım acımadı 😂😂
Damla6606 aren6161 canım ben yurtdısında yaşıyorum burdaki doktorlar cok fazla ultrasona girmeye sıcak bakmıyolar bebek zarar görür diye o yüzden alttan bakıyolar ama ara ara ultrasonada sokuyolar
aren6161 Damla6606 çok ilginçmiş alttan ultrasonla mı bakıo peki parmagıylamı muayne edıo yanı parmakla muayne edıosa cok anlamsız deılmı ne anlayablrkı en gazla acıklık varmı yokmu deişikmiş
Damla6606 aren6161 elle bakıyo açıklık için sonra karnıma bakıyo bebegin pozisyonuna falan ölçüyo nasıl anlıyo bilmiyorum ama anlıyo işte 😁
aren6161 Damla6606 çok ilginçmişşl🙈🤔🙄 rabbm saglıkla kucagına almayı masıp etsın elle bakılması o haftalarda daha rısklı bence ama onlarda doktor tbi dıkkat edıolardır heralde fazlasıyla bazen alttan muayne tetıklıyeblıyor dogumu herkeede olmasada🤔
Damla6606 aren6161 aminn canım cümlemize inşallah 😊 evet bende cok korkuyodum bişey olur diye ama cok şükür 31. Haftaya kadar geldik
YaSeEeeee 35 haftalığım 37 de bakacak doktorum ama endişe etmiyorum, hamileliğimin 4.ayına kadar alattan muayene oldum kasmayın derin nefes alın 🙈🤩