Gamzenur124 Allah razı olsun inş.sağlıkla doğsun tüm melekler. 2 embriyo transferinin aynı anda yapılması İçin yaş ve daha öncesinde başarısız denemeler olması gerekiyor ama siz çift embriyo istiyorum dediğinizde öncelik sizin isteğiniz oluyor ve kalite kalite değişiyor embriyolar AAA olanları en iyisi 5. Gün embriyosu deniyor tercih yaparken bunala dikkat etmenizi öneririm fiyat konusunda ise bildiğim karası ile aynı oluyor tek çift değişmemişti bende ama dondurulmuş embriyo transferi bildiğim kadarı ile bir tık daha pahalı.çift embriyo transferi konusunda konuşun doktorunuzla tek seferde tutmaya biliyor ama embriyoların vücuda verdiği hormon sağladığı ile bazen çift transferi yapılınca tek tutuyor bende olduğu gibi bizim kisi Allah’ın mucizesi başka bir ismi yok bence çok yol kat etmek gerekiyor ve sabır en önemlisi moral siz dışarıya kendinizi kapatmalısınız tamamen bebeğinize odaklanmanızı öneririm
bende transferi yapılacaklarken hep ben en kaliteli olanını istedim hepsinde 5.gün embriyosu olsun diye doktorumla görüştüm çift transfer yapıldı ama tek tutundu mucize şekilde çünkü idrar testinde çıkmadı kanamalarım oldu kan test verdiğim güne kadar umudum yoktu inş sizin için en güzeli hayırlısı ile olur Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin size de tavsiyem ve çok geç kalmadan başlayın ama doktorunuzu iyi araştırın en başında olumlu olumsuz her şeyi açık açık konuşun baktınız söyledikleri sizi tatmin edici değil başka doktor bakın içinize sinen doktor çok önemli çünkü
rabbim tez vakitte sizleri de tüm bekleyen sabır gösteren herkesi evladına kavuştursun inşallah