Ates21 Kızlar 12 gün önce doğum yaptım emzirirken göğsümde uyuyor ve kızım gazını hiç çıkarmıyor gegirmiyor gazını çıkarmaya calisiyorum olmuyor kakasını yapıyor ama o geğirme olmuyor öylece gazlı yatıyor bı sure sonra ağlıyor napcami şasirdim
Yaprakdokumusever Ates21 eğer tuvaletini yaparken gaz çıkarıyosa tekrar üstten gaz çıkarmasına gerek yok dedi ebemiz
Mom789 O şekilde gogsunde ayakta yürüyerek gez yarim saat uyusada çıkartıyor o şekilde bi dene bakalim
baby_mama N-h-e123 ayağına masaj yapıyorum ben de ama uyanıyor rahatsız oluyor, siz nasıl yapıyorsunuz?
N-h-e123 baby_mama hafiften bastırarak ve baş parmakla yapıyodum hemen bırakıyordu. Netten bebek ayağı bölümleri yazın özellikle mide kısmına yapın. Ayrıca tuvalet oturuşu gibi bacaklarını hareket ettirin hafiften ittirin
Mom789 Ates21 ay cok sıcak bende giydiriyordum uyuyamadı sürekli agladi en son corap eldiven şapka çıkardım simdi daha sakin valla tüm vücudu kabardı sicaktan yenidogab üşür dediler bana giydirdim simdi çıkarttım artık rahatladık