Sehnur Benim canım hiç yemek tarzı şeyler istemiyor sıcakta yapamıyorum da aparatif şeyler yiyorum makarna kızartma veya karpuz kahvaltı gibi siz neler yiyorsunuz 😊
zehranurr Sehnur beslenemiyorum. O kadar sıcak ki yemek yediğimi düşünmek bile baygınlık geçirmeme sebep oluyor 🥵
Gkc92 Sehnur ya benim de canım istemiyor ama özellikle yemek yapıyorum. Her hafta yemek listemi oluşturuyorum 3-4gün protein geri kalan günlerde yeşil mercimek ve sebzeye muhakkak yer veriyorum i. Meyveyi zaten ekstra öğün araları yiyorum
marbling10 Sehnur aynı aynı nen de öyleyim. Canım sadece makarna falam çekiyor sulu yemek ben yaparsam yiyemiyorum başkası yaparsa yiyebiliyorum
Sehnur zehranurr hiç sorma aynen bi canım yoğurtlu kızartma istiyor onu da yaparken kan ter içinde kalıyorum 😊
Bizimminikmucizemiz Firin yemeklerini tercih ediyorum firinda az yagli ve hafif yemekler yapabiliyoruz cok guzel oluyor.☺️
Sehnur Gkc92 oh ne güzel ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum yapmayı sevmediğim için yemek yiyesim de pek gelmiyor eşimde et yemiyor o et yemediği için benimde yiyesim gelmiyor
Sehnur marbling10 bende öyle anneme falan gittiğimde o yemek yapıyor yiyorum ama ben evde yapamıyorum 😂
Seymanur0707 Sehnur 4 kişilik aileyiz evde 3 çeşit yemek oluyor her gün mecbur çocuklar falan olunca bende çok yiyemiyorum canım istemiyor az az yani kızlarımdan daha az yiyorum diyebilirm😂🙈
Sehnur Seymanur0707 sen mecburi yapıyorsun benim şuan çocuk karnımda benden beslendiği için artık ben ne yersem o 😊