EsilaErtugrul Kızlar sezeryan doğum fiyatlarını bilen var mı? Zorunlu sezeryan ve isteğe bağlı sezeryan arasında ne kadar fark var acaba? Bilenler yazabilir mi?
Mmhtpmhmt04 EsilaErtugrul 4.5 ay önce nisa hastanesinde asiye hanımda doğum yaptim. 3400 tl di sezeryan
Asyaa02 EsilaErtugrul bütün özel hastanelere zam yapılmış. Nisa’da muayene 170 liradan 200′e, sezaryen doğum ise3800′den 4400′e çıkmış. Normal doğum fiyatlarını da bilmiyorum
Sevilss 3500 ,5000 den 10 bine kadar hastane süsleme falan herşeye göre değişiyor ama bu bayram öncesi özel hastaneler fiyatlarda değişiklik yaptı her kaleme zam geldi
Sumeyyenvshr K87bra zorunlu sezeryan daha uygun oluyor sanirim bu arada hayirli olsun tebrik ederim saglikla buyusun miniginiz 🌸
K87bra Sumeyyenvshr o anın vermiş oldugu durumdan dolayı zorunlu mu isteyerek mi diye geçildi bilmiyorum ama bebeğin suyu kalmadığı için acil olarak alındım
Sumus EsilaErtugrul geçen hafta doğum yaptım orda 2700 normal doğum sezeryan bilmiyorum. Ama oda seçimlerini e dikkat edin bize geniş oda vermişler 600 TL de oda parası istediler biz istemediğimiz halde siz istediniz diye baskı yapıyorlar Bi de 300 TL aldılar onun için de 601 numarali odaydi