Alev16 Tugba_24 şuan kullanıyorum 28 haftalık hamileyim kan pıhtılaşmam var dogum sonrası da 40 ım cıkana kadar kullanıcam. Sizde de aynı sorun oluşmuş demek ki kullanın Dr unuz yazdıysa ihmal etmeyin
Busrasener43 Tugba_24 oksapar kan sulandırıcı iyne gebeyim ve bende 4000 lik olanini kullaniyorum kanin pihtilasmamasi icin gynofero da kan ilacı canım kan degerlerini dusuk gormus demekki o yuzden verilmis kullan bence ignenin herhangi bi zarari yok zaten
Tugba_24 Denizyildizii bilmiyorum ki hafta sonu dogum yaptım herhangi bilgilendirme yapılmadı çıkışım yapıldıgında reçete diyip eşime vermişler gyno ferro ve oksapar 6000 vermişler kullanmasam sorun olurmu igneyi acaba
AnnelikHayali Tugba_24 hamileyken kan sulandırıcı iğne kullanmadınız da doğum sonrası mı verdi acaba doktorunuz?
Denizyildizii Tugba_24 pıhtılaşmanız falan var demekki hemde yüksek doz vermiş kullanın. Yada gidip doktorunuza sorunun ne olduğunu bi öğrenin
NurCeren00 Tugba_24 doktorunuza danışın mutlaka. Ben şu an hamilelikte kullanıyorum. Doktorum özellikle doğumdam sonra riskin devam edecek oksaparı iki katına çıkaracağız dedi.
Tugba_24 Denizyildizii öyle yapıcam hastanede vurdular dogum yaptıgım akşam kan sulandırıcı vuruyoruz dediler ama ben böyle verceklerini tahmin etmemiştim
Tugba_24 NurCeren00 öyle yapıcam ama zamansız oldu dogum hafta sonuydu bayramdı derken bayram bitince artık sorarım
AnnelikHayali Tugba_24 doğum sonrası kan testi istemiş miydi? Belki pıhtılaşma vs fazla çıktıysa o yüzden yazmış olabilir.
NurCeren00 Tugba_24 benim kendi düşüncem sorana kadar iğneye devam etmek. Pıhtı bi anda oluşabilecek bir sorun ve ilacın herhangi bir zararı yok. Risk almayın derim
Tugba_24 Alev16 dogumda veya alınan kanlarda bi sorun olduysa demekki ama bir bilgilendirme yapmadılar pıhtılaşma var demediler o yüzden bende neye dayanarak kullanıcam bilemedim bayramdan sonra sorarım artık
Tugba_24 Busrasener43 anladım teşekkür ederim keşke bilgilendirseydiler beni neden verildigini söyleselerdi bilirdim eşime vermişler birşey dememişler kullanıyım bari
Busrasener43 Tugba_24 genelde kan pıhtılasmasın diye veriliyor ben yaninda migde koruyucuda kullaniyorum miğde kanaması geçirmeyi önlüyor sende bi sor daniş migde koruyucu kullanman gerekiyormu gerekmiyormu diye
Tugba_24 Şimdi baktım degerlerime kan pıhtılaşmasında PLT 150-400 arası normal bir durummuş benim degerim 306 çıkmış sınıra yakın oldugu için verilmiş sanırsam
merve100 Bazen içerde parça kalabiliyor Ya da rahim tam atamıyor bunu engellemek içinde vermiş olabilir emin olmak için sor mutlaka , doğumdan sonra kan ilacı içilmesi normal doğumda kan kaybediyoruz çünkü