Eegurefeoglu Mom726272 benim nişanım sabah gelmişti alttan muayene sonrasında çok küçük bi parça gelmiş ama biraz önce çamaşırıma baya akmış sümüksü bişey böyle sabahki neydi acaba dedim şimdi gelince nişanım
Mom726272 Eegurefeoglu hiç bilmiyorum canım ama parça parça gelme durumu olduğunu da okumuştum burda rengi kahve tonu yada pembe kanlı filan mıydı
Fatmacan Eegurefeoglu 40+3 de ne suyum geldi ne nişanım geldi.kontrole die gittim.3 saat sonra bebemi kucagıma aldım☺️
Eegurefeoglu Mom726272 38 haftalığım açılmam var zaten akşam gelen nişandı ama sabahki bilmiyorum parça haline düşmüştü tuvalete
BamBi Eegurefeoglu 2.ci zordu daha dorusu ebem yabanci düsmaniydi sanirin mahfetmisdi beni. O dogumdan sonra bu 3.cüde korkuyorum. Insallah kolay ve hizli olur
Oykum_06 Eegurefeoglu 2 gündür şiddetli adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Sizce normal mi ? İlk gebeliğim. 34+3 haftalığız💖 şu an bile bacaklarıma kadar vuruyor. Dün gece aralıksız 1.30-2 saat sancı çektim normal mi ?
Eegurefeoglu Oykum_06 yani sanırım normal değil kasılmalarınızı bence takip edin en kısa zamanda da doktorunuza görünmelisiniz bence haftası erken bebeğinizin daha riske atmayın derim
iki_can Eegurefeoglu benim hem nişan hem suyun gelmesi 9 cm açıklıkta oldu. Yarım saat sonra da doğurdum zaten
Eegurefeoglu Zezoli bende de öyleydi dün nişanım geldi baya lekelenme devam ediyor ama sancılarım kesildi şimdi de