Ozgeeeeeee Kızlar sabah nişanım geldi hastaneye gittim sancılarım pek yok hafif yani ama bebek iriymiş 4ün üstünde dedi çok korkuyorum varmı kilolu normal doğum yapan ?
Ozgeeee2504 Ozgeeeeeee benim kızım dört kilonun üstündeydi normal doğum yaptım bebeğin aşağı inmesi sancılar uzun sürdü ama bebek iri olduğu için doğum kısmı koşa sürdü direk kendini dışarı attı
Gzrilknur Ozgeeeeeee korkmayın lütfen. Çatınız normal doğuma müsaitse 5 kilo bile doğurursunuz. Allah kimseye taşıyamayacağı bir yük vermez. Siz ve çocuğunuzda bi problem yaşanırsa Sezeryan a alınırsınız. Diğer şekilde planlı Sezeryan oluyor. problem yoksa neden normal doğum olmasın ki 😊
GulsahAydin Ozgeeeeeee ben 4100 gr la normal doğum yaptım devlet hastanesinde imkansız değil tabiki de bebeğin kanala girmesi uzun sürüyor sadece
Rabiiakaradas Ozgeeeeeee canım korkma yani benim arkadaşım 4500 kg di bebeği normal dogum yaptı onun dışında yapanlarda var
Gzrilknur Ozgeeeeeee Sezeryan kesiğinden iyidir emin ol. Ben de ilki Sezeryan. Şimdi 39+3 haftalık hamileyim. normal doğum u bekliyorum
sedefyarsii1 Ozgeeeeeee canım zayıf bebeklerde bile annelerin yırtıkları oluyo geçen hafta görümcem doğum yaptı bebeği 3 kilocuk kadını bir buçuk saat dikmiş ebeler😬
Symazturk Ozgeeeeeee annem kardeşimi 4200 doğurmuş 20 sene öncenin şartlarında şimdi hastane imkanları vs çok daha iyidir merak etmeyin sağlıkla alın kucağınıza insallah bir de 4 diyip bebek doğunca daha az da çıkabiliyor
Ozgeeeeeee Symazturk amin çok sağolun evet dığru diyosunuz ama doktorlar korkutuyor insanı riskli falan diye
Ayseveikimelegi Ozgeeeeeee sağlıkla kucağınıza alın inşallah size birşey sormak istiyorum nasıl beslendiniz maşallah kilosu gayet iyi
Ozgeeeeeee Ayseveikimelegi aslında özel bişey yapmadım kaşar peynir yedim bol bol bide son dönemde yemek pek yiyemiyodum meyveye yüklendim karpuz kavun onlar aldırdı sanırım
Beyzan Ozgeeeeeee 4 kg üstü ssvd bile yapılıyor. Paylaşımi az önce okumuştum simdi siz sorunca paylaşmak istedim
Ozgeeeeeee Beyzan teşekkürler darısı başıma sancılarım 10 dakikada bir şuan sıklaşmasını bekliyorum dua edin bana 🥰
Beyzan Ozgeeeeeee inşallah su gibi kolay bir doğum olsun. Meryem suresini açıp dinlemiştim sancı aralarında bana iyi gelmişti belki denemek istersiniz 😌