Tubaa16 Merhabalar sizde de oluyormu 35 haftamdayım bebeğim sürekli toplanıyo bir tarafa biraz okşuyorum karnımı düzeliyor
Mihriban_27 Tubaa16 aynı durum bende de var özellikte su 3-4 gündür çok sıklaştı doğuma hazırlık demiş doktorlar ama bilmiyorum
Huzurmelegim_28 Tubaa16 benimde oluyor 36+3 çok sertleşti adet sancısı gibi sancı var belim ağrıyor bekliyorum şimdilik ama normal diyorlar şuan öyle bi sertki bir yere toplanıyorrr sıcak biyandann 🥵🥵🤦♀️🤦♀️
Havva_Altun Huzurmelegim_28 benimde 35+ 2 haftalığım karnım çok sertleşiyor sağ tarafa toplanıyor belim çok agrıyor ve kasıklarım da agrıyor acaba Doğumum çok mu yakın🤔🙄
Bebegimgeliyo Benimde hep sağ tarafıma toplanıyor yatıyor orda sol tarafım yumuşacık 😂 oğluşum bide çok hareketli maşallah 🧿 hani son ayda azalırdı hareketi yer daralıyodu acaba diyorum bebişim minyonmı 🤣🤣
Tugceekurtt @Bebegimgeliyo aynı soru bende😂😂 benimkininde hareketlerinde azalma olmadı heralde miniş bişeyy🙈😂
Huzurmelegim_28 Havva_Altun bilemedim hazırlanıyor bebek bende aynı şekilde bekliyorumm 36+3 keşke doğursam çok sıkıldım artıkk 🥵🥵😖😖 şuan öyle sertleştikii
Havva_Altun Huzurmelegim_28 aynı bende zamanı gelse de doğursam diyorum çok sert ve miğdemi tekmeliyor😂
Bulutsevdasi Tubaa16 37 haftayim 28 haftadan beri öyle. Normal bir durum. Yürüyüş yapın yada dinlenin geçiyor. Birde çok ayakta kaldığınız da daha çok oluyor toplanma
Ays0 Doğuma hazırlık yapıyormuş yalancı kasılma olduğunu söyledi doktorum bana ve ben de oksayinca düzeliyor dediğim zaman okşama, okşamak iyi değil dedi ama konu kaynadı tam konuşmadım 😂