Feryaa kızlar ilk dogumum sezeryan ikinciyi normal olmasinj çok istiyorum aradan 2 sene geçmiş olacak iyi hir doktor bulmam gerekiyor sakaryada daha cok normal doğuma yönlendiren samimi iyir bir doktor.Tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz?
neslitolgaa Feryaa ssvd destekliyor mu bilmiyorum ama Medar da Ertan zan a gidiyorum çok memnunum ilgili alakalı çok iyi bir Dr.
parende Feryaa beyhekim hastanesi sevilay bozkurt sakaryada en bilinen yapan doktor. Youtebada sayfası var videoları izleyebilirsiniz
Zasya Feryaa Remzi Eren der önünde saygıyla eğilirim. İlk kızımın doğum dokturu. Çok rahat bi doğum yaşadım sayesinde. Kendine özel teknikleri var bebeğin bağışıklığı güçlü olsun diye. Adam bu işi yapmak için yapmıyor. 2 bebekle Sakarya dan Siirt e gitmeye üşenmesem tekrar kesinlikle onda soğum yaparım ki 3 güne kadar memlekete gitmek istiyordum. Dediğim gibi kızım 2 yaşında düzen çok bozulacak diye siirtte doğum yapıcam mecburen
neslitolgaa Glsn1 biz daha doğum için hiç konuşmadık Medarla doğum öncesi muhasebeye falan mı gidip konuşuyorsun nasıl oluyo canım bilgi verir misin doktor bana bı dahaki kontrole aç gel anestezi testleri yapılır dedi ne yapılıyo ücret alınıyor mu bu testler içinde?
Mom62266 parende iyi mi o doktor ben ilk ona gidecektim sonra değiştim Gülten hanıma gittim ondan pek memnun kalmadım adatıpa gidiyorum oradaki doktor daha vasat
Glsn1 neslitolgaa ben doğurdum bugün 😀 yok kan tahlili veriyorsun para vermiyorsun doğumun içinde o seni yönlendiriyor
neslitolgaa Glsn1 hadi gözün aydın canım. Sağlıcakla büyüt. Nasıldı doğum ilgi alaka vs. Doğum ücreti ne kadar
Mrvtkn Glsn1 allah analı babalı büyütsün 🌸 bende medarda yapacağım dr remzi eren dışardan gelcek doğum ücretleri nelerdir? Neler dahil süsleme fotoğraf var mı odada plates topu terlik havlu vs bilgilendirirseniz sevinirim 💜
parende Mom62266 Sakin bir doktor dogalliktan yana, sorduğun her şeye güzelce cevap verip dinliyor, normal doğumda da sakaryada hep onun adı söyleniyor. Beb youteba kanalından izleyince yeterince ikna olmustum
Glsn1 Mrvtkn Remzi eren eski doktorum 🤩 3600 sadece doğum süsleme foto felan istemedim terlik havlu felan yanımda getirmiştim istemedim veriyorlar mı bilmiyorum