havvakaratas_09 ecemsmom yok bizzat duydum başına gelen kişiden kimin başına gelebilir kimine gelmez tavşan elleme diolar tavsak dudaklı olur balık temizleme derisi pul pul olur düşün neler vardır Rabbim bilir
ecemsmom NeSeli_Biyolog bende çok çilek yedim herşeye bişey diyorlar çilek yiyene de çil diyorlar tövbe yarabbim 😂😂
momof3 Denizyildizii Tesadüf :) Tıbben ve dinen hiçbir mantıklı açıklaması yok.İnanmayın öyle şeylere
Denizyildizii momof3 ben inanıyorum başta yazdığım gibi inanmayanlarada saygım var ayrıca tıbbi ve dini olarak acıklaması olmadığını belirtmiştim zaten
Cennet-polat ecemsmom 😁cigerde ekledim baya bugün etlede haşır neşir oldum☺️cilekte yedim gülde kokladım başka bilmediğim şeylerde yapmisimdir kesin😁
ecemsmom havvakaratas_09 valla benim görümcemin tavşanı vardı hamileydi hiç birşey olmadı biraz sallıyorlar galiba
Kodalailesi ecemsmom bana hep derlerdi hep onlar batıl inanç derdim çünkü gülü çok severim hele de bağ güllerini kızıma hamileyken çok kokladım kızımın ensesin de ve poposunun orda2 şer tane gülü var 😂
yamacinannesii Denizyildizii hadi ya ben bilmiyordum eşim gül göndermişti kokladım elledim baya çok sonradan burda gördüm inşallah olmaz bişey
ecemsmom yamacinannesii bana da Gül göndermişti bugün öyle kutuyu tutup saniyelik kokladım aklıma geldi ama hayırlısı olsun artık napalım :)