Asli_miran Kızlar suni ile doğum başlatıcaklar birazdan ama önce suyumu patlatıcaklar, acı veriyormu su patlatılması???
U-E Asli_miran hayır canım acı veren bi durum degil kendini rahat bırak ebeler kolayca yapsınlar kendini sıkmaki hersey kolay olsun
SvgO Asli_miran hiç acımıyor korkma , kendini kasma yeter 🙏 hayırlı doğumlar bu arada sağlıkla kavuşun
Beety26 Asli_miran annem soylerdiki ben8k siddetli sancim suyumu parlatdiktan sonra oldu 2 saat icinde dogursum .toplam 4 saat sanci cektim
Eceatesx Asli_miran hiç acı hissetmiyoesun cnm doğum yapmadım ama arkadaşım öyle dedi tam tersi rahatlıyosn
DenizBilge Allah bir avazda kurtarsın inşallah🤲🏻 Kolay, sağlıkla doğurup evladını hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
SvgO Oznurkmnt22 biraz geç kaldım sanırım. Benim ince bir şeyle pylatılmıştı. Naptınız nasılsınız merak ettim
-Cansu- Asli_miran canım nasılsın açılman mı vardı da suyun gelmeden doğuma aldılar. Bol bol dua edicem inşallah sağlıkla kolay Bi şekilde kucağına alırsın evladını
Asli_miran -Cansu- 3 cm açılmam vardı sancım yoktu suyumda gelmedi öğlen 1 de suyumu patlattılar sancım hala yoktu öğlen 3 te suni sancı verdiler dayanamadım epidural istedim 1 bucuk saat sonra akşam 10 dada bebeğim doğdu çok şükür 4 kilo doğdu kızım 3 dakikada geldi ❤️
Oznurkmnt22 SvgO bende acilma vardi ama dogum yapcak kadar yok agrilarim oluyor kasiklarimda ama duzenssiz baski var zaten asiri derece enfeksiyonumda var 8 gunum kaldi bakalim