Bahattin 20+1 günlük hamileyim ama daha çocuğumuz hareketlerini hissetmiyorum . Normal mi sizce ? Siz ne zaman hissettiniz ?
gokcekocyigit07 Bahattin endişe etme hissedersin her gebelik,her bebek farklı,ilkinde çok erken hissettim ama bunda 26 dayım daha yeni yeni hissediyorum, sağlıkla kavuşalım 😉🤲🌸
yildizz13 Bahattin ben ilk 14 de pıtirti gibi hissettim Bi kere sonra 16 haftada içimde kayma gibi hissettim erken diye düşünmüştüm. doktor kontrolünde Sorduğumda normal hissedebilirsin. Herkesin hissetme zamanı farklı oluyor demişti. Şuan 18 haftayim tekmesini hareketini daha rahat hissediyorum canım.
Ouzc Bahattin doktorum 20. Haftada hissedeceğimi söylemişti. Yemek yiyip uzan ya da tatlı yiyip. Ben öyle hissediyorum. Hissetmek için günümün yarısını uzanarak geçiriyorum desem yalan olmaz🙈
ctndg Bende 15 haftalıkken hissetmiştim ilk.endiselenecek bir durum yok.her hamilelik farklıdır her bebek farklıdır. Hissedersiniz eli kulagindadir 💙
Btl_ulusal Bahattin 17. Haftaya kadar çok hafif hissediyordum ama yok Ya değildir diye ihtimal vermiyordum ama hareketleri yoğunlaştıkça bebek olduğunu anladım. 17 den sonra çok net hissetmeye başladım şu an 21.haftama giriyorum elimi koyduğum yere tekme atabiliyor genelde yemek yedikten sonra ve tatlı şeyler yedikten sonra sırt üstü uzanıp dikkatlice dinliyorum o şekilde tekmeler çok net hissediliyor . Birde o şekilde dene yemekten sonra sırt üstü yat hiç kıpırdamadan bekle