Purpura26 sehri_hzr Kilitli poşetlere koyup üstüne yazdım. En azından kullanılmayan temiz gelir tekrar
Eelcinn sehri_hzr kese aldım keselere koyup çantanın içine koydum. 30. Haftada hazırlamıştım. Ama kilitli poşet de iş görür bence
mlkmlk90 sehri_hzr kıyafetleri takım takım kilitli poşetlere koydum onlarıda ayrı bir organizere koydum. Kullanılmayan kıyafet olursa kirlenmesin eve gelince poşetten çıkarıp çekmecesine temiz temiz koyarım diye, size de fikir olabilir.
Bulutsevdasi sehri_hzr bende kilitli poşete koyup üstüne yazdım. 10 lu hastane çıkışı, 5 li hastane çıkışı gibi yazıp koydum.
Pamugunannesi1 sehri_hzr Tediden bavul organizeri alıp koydum hastane çıkışları bir tarafta herşey ayrı ayrı organizerlerde
rosatue sehri_hzr bavul organizerlerine koydum. 6lıydı tam yetti ama 2 takım alsam 12 tanenin de hiç zararı olmazmış. Makinede yıkanmaz yazıyordu yıkadım hiçbir şey olmadı. Kilitli poşetlerdense bavul organizeri öneririm. Hacimli bir şey olduğu için içine eşyaları katlayıp katlayıp daha güzel koyabiliyorsunuz 🌸
Redpepper Doğumhaneye verilecek olanı kilitli poşete, diğerlerini organizere koydum, üstlerine de yazdım.
Ays0 sehri_hzr a101den koroplast marka fermuarlı buzdolabı poşeti aldım ona koydum herşeyi çok rahat sığdı benim geceliklerimi bile aldı. Normal çıtçıtlı poşette olur hatta normal buzdolabı poşeti bile olur büyük boy olsun da
Gul-42 sehri_hzr onu kıyafette nasıl kullancaz canım bende yapayım ıyı olur aslında buyuk boy olan demı
Hafissee sehri_hzr buzdolabı poşetine koydum üstüne yazdım zaten bir takım giydik ikinciye gerek kalmadı
U-E sehri_hzr bnde kilitli posetlere hazırladım set halinde ve yedekler şeklinde bez organizerler etrafa degdiginde sıvı fln gelirse içe geçirir ama poset şeklinde daha iyi diye düşündüm giyilmeyenler geri temizce evd gelir