SedaManavolu Merhaba arkadaslar bebek arabasını nereden aldınız? Ben izmir e bebek magazalarından almak istiyorm ama hangisine gidecegime karar veremedim. Hangi e bebek magazası showroomu genis ve daha cok cesit var ?
Sinemkurtkarakussk35 SedaManavolu gaziemirde vardı optimumun orda bak istersrn bide yeni açılan westparkta varmış
znurstnKaraca SedaManavolu optimumun çaprazında en büyük e bebek mağazası var yanındada joker civil babymall😊
ozgeya SedaManavolu benim tavsiyem gaziemir optimumun ilerisinde Babymall mağazası var,bebek arabası çeşidi o kadar çok ki her marka var.yanında e bebek mağazası da var.ama çeşit olarak Babymall,biz eşimle çok şaşırmıştık çeşidi görünce.
sudamlasi ardengunes az önce baktım optimumun içindeki e bebeğe kalıcı olarak kapatıldı yazıyo gidersen haber verir misin gerçekten mi kapanmış.
Demetdemircioglu sudamlasi optimumdaki e bebek kapali biraz ilersinde yolun karsisinda kaliyo arkadaslarin dedigi gibi yaninda baska bebek magazalarida var
Sinemkurtkarakussk35 sudamlasi ben optimumumun içindekini bilmiyorumda yol kenarında yanında babymall falan var orayı kast etmiştim😂
sudamlasi Sinemkurtkarakussk35 evet çevresinde de vardı😃girmedim ama geçerken gördüm hep optimum un içinde de denk geldi öyle kapanmış diğerine giderim artık😊
Hcrksk Optimum geçince Babymallın oradaki e bebek çok uygun.Geçen ay kızımın tüm alışverişini oradan yaptım💕
Bahar9235 SedaManavolu gaziemirdeki e bebek çok büyük yanında hem babymall da var iki mağazayıda gezip bilgi edinebilirsin ben babymalldan maxicosi dana aldım baston bebek arabası olarak geçiyor tavsiye ederim ☺️