gunesveguney Biranne2meyve Sefirin kızında duymuştum bu ismi, hem Selçuklu sultanlarından birinin ismi hemde yenen demek diye hatırlıyorum o dönem bende araştırmıştım 😍 Sancar Efe çok güzel bence
iremgun Biranne2meyve tek isimden yana olduğum için Sancar diyorum. Adıyla, sağlıkla yaşasın inşallah 🍀🙏
Biranne2meyve gunesveguney evet canım ordan bi duyulmaya başladı İnan çok araştırdık bize de bi büyüğümüz söyledi içimize sindi çok teşekkür ederiz 🥰
Elisammmbade Biranne2meyve o halde siz hangisini sevdiyseniz onu koyun başka birinin fikrinin ne önemi var 😂
Biranne2meyve Elisammmbade sevip sevmediğinizi sormadım ki hangisi sizce dedim siz sevemedim demişsiniz sorumu iyi okuyun bu sizin sevip sevmediğinizi umursamıyorum çünkü ☺️
Elisammmbade Biranne2meyve Allah Allah beğenmek ve sevmek aynı yola çıkıyor sonuç olarak yani fikir vermek için beğenmek gerekiyor siz sormussunuz fikrimi söyledim. Beğenmedim umursamamaniz da benim umrumda değil 😌
Biranne2meyve iremgun bende aynıyım ama ilk kez ikinci isim düşündüm şaşkınım 😂😂çok teşekkür ederim hepsi inşallah 🥰🥰
Biranne2meyve Elisammmbade siz çok yanlış anlamışsınız olayı hala anlamamakta ısrarcısınız iyi günlerrrr 👋🏻☺️
Biranne2meyve annesinin_beybisi 🙈🙈ben çok değişik isimlerden yanayım ama bilmiyorum artık inşallah kararımız değişmez 😂
Kuzusununanasi Efeler genelde yaramaz oluyor bilginiz olsun😀 isimler hep sirayet eder efeleniyorlar genelde okul oncesi öğretmeniyim bütün adı efe olan öğrencilerim yaramazdı😂 ama bu durum dışında güzel zengin dizi karakteri ismi gibi😀