Kızlaer 1 haftadır çekiyorum doktor müdahale edemem dedi ben ölüyorum ama varmı bi tavsiyeniz şu geçirir dediğiniz bişey
    Karanfil yagi kullan bence cnm hafifletiyo
    @Gulcandogansadi kaç haftalıksın benimde olmuştu largopen verdi doktor kendi doktorumda onayladı başka türlü geçmezdi çünkü bide o ağrı bebişi daha çok etkilemezmi çok geçmiş olsun
      @Gulcandogansadi ben iki kere yaşadım 20 lik diş yanağım şişti hep mecburen antibiyotik kullandım başka türlü geçmezdi çünkü diş ağrısı Doğum sancısı gibi derler hatta sen kendi doktoruna sor tabi kullan derse kullan
      Gulcandogansadi Bende 30 haftaligim kanal tedavisi yapıldı sadece ağız ici lokal anestezi yapıldı bebeğe zararı yok dedi doktor yatırmasaydım duramicaktim valla hiçbişey geçirmedi gunlerce uykusuz kaldim kullandığınız antibiyotikler asıl zararlı bebeğe dedi korkma canım doktor eşliğinde ne gerekiyorsa yaptır şuan çok şükür rahatim
        Gulcandogansadi Aynen canım çok iyi biliyorum o ağrıyı merak etme sende yapabilirsin iyi bi dişçiye gidip sonrası o ağrı geçince hamdolsun çok rahatliyorsun aksatma dahada kötü olursa iltihap azar canım o dahada kötü dikkat et rabbim şifa versin