Kızlaer 1 haftadır çekiyorum doktor müdahale edemem dedi ben ölüyorum ama varmı bi tavsiyeniz şu geçirir dediğiniz bişey
DİŞ AĞRISI ACİLLLLLL
Kaç haftalıksın canım
Karanfil yagi kullan bence cnm hafifletiyo
Gulcandogansadi gargara olabilir
Karanfil veya sarımsak iyi geliyor canım geçmiş olsun
Zeytin koyun bekletin ağrıyan dişin üstüne
@Gulcandogansadi kaç haftalıksın benimde olmuştu largopen verdi doktor kendi doktorumda onayladı başka türlü geçmezdi çünkü bide o ağrı bebişi daha çok etkilemezmi çok geçmiş olsun
Ebrublbl 29 canm
Sldaygn 29 hiç bilmiyorum etkilermi acaba
@Gulcandogansadi ben iki kere yaşadım 20 lik diş yanağım şişti hep mecburen antibiyotik kullandım başka türlü geçmezdi çünkü diş ağrısı Doğum sancısı gibi derler hatta sen kendi doktoruna sor tabi kullan derse kullan
Sehzade saol canım
Gulcandogansadi Bende 30 haftaligim kanal tedavisi yapıldı sadece ağız ici lokal anestezi yapıldı bebeğe zararı yok dedi doktor yatırmasaydım duramicaktim valla hiçbişey geçirmedi gunlerce uykusuz kaldim kullandığınız antibiyotikler asıl zararlı bebeğe dedi korkma canım doktor eşliğinde ne gerekiyorsa yaptır şuan çok şükür rahatim
Cnnhls inşallah banada yaptırabilirsin der ya dayanılmaz bişey bu
Gulcandogansadi Aynen canım çok iyi biliyorum o ağrıyı merak etme sende yapabilirsin iyi bi dişçiye gidip sonrası o ağrı geçince hamdolsun çok rahatliyorsun aksatma dahada kötü olursa iltihap azar canım o dahada kötü dikkat et rabbim şifa versin