-Mrym- Slm kızlar 36+0 haftadan dün belime ağrı girdi karninda ara ara sancı giriyordu 3 4 saat sürdü geçti bu günde yürümekte zorlanıyorum arada ağrım oluyor sizce hastaneye gitmeli miyim?
Ecenurakgul -Mrym- benim arkadaşım bel ağrısıyla acile gidip erken doğum yaptı bence bi kontrole gidin içiniz rahat olsun
Fatmanur-3 -Mrym- Bencr kesinlikle gidin kimisi sancısı oluyormuş bilmiyormuş yani siz düşünün en iyisi gidin içiniz rahat etsin belki bebiş eylemcidir olabilir
Merkun -Mrym- bence hastaneye git. Benim fikrim hastaneye bir kere az gideceğime bir kere fazla giderim ve içim rahat eder..
Ecenurakgul -Mrym- biraz bekleyin isterseniz ama doktor da erken olabilir dediyse birdaha ağrı veya sancıda gidin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah umarım zor olmaz erken de olsa zamanında da olsa 🙏🏻
GKP22 -Mrym- erken doğma riski varsa gidin kontrol olun anlattığınız sancı yalancı sancı doğum sancısı öyle geçici değildir doktorun bana sancın düzenli gelirse kanaman veya suyun gelirse gel demişti ama sizin riskiniz varmış
GKP22 -Mrym- benim hep yalancı sancılarım oldu o yüzden sancılar arası dakika tut dakikalar azaldığında gidersin
Sevcancan1 -Mrym- benimde dogum sancim oyle baslamisti bi anda sadece belimr kramp girer gobi olmustu ertesi gun doktora gittigimde 4 5 saate normal dogum baslar demisti doktorum herkesin aci esigi farkliymis belki sizinde dogum sancisidit
Hulyaaaa -Mrym- 33. Haftam da aynı şikayetle acile gittim Allah dan kendi doktorum noentciydi gece üç de.gittim sabah 6 da acil sezeryana alındım. Suyum sızmış bitmiş bebeğin kalp atışları düşmüştü. İhmal etmeyin bı görünün
Hulyaaaa -Mrym- Evet cnm malsef. Çok şükür şuan 2.5 yaşında oğlum Lütfen ihmal etme bı görün için rahat etsin
Asl90 -Mrym- yalancı sancıda olabilir. Düzenli olmadıkça gitmenize gerek yok bebek hareketlerini takip edin. Doktorunuz erken gelebilir demiş en iyisini o söyler içinize sinsin istiyorsanız bi görüşün