Fatos22 Göz bebeğinin büyüyüp küçülmesi bı belırtımıdır bayanlar en erken belırtıler den bırımıdır acaba 🤔
Fndmrplt Fatos22 ilk defa duyuyorum 🤔 her insan aynaya bakarken göz bebeği büyüyüp küçülür hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum 🙄
Fatos22 Denizyildizii ben bı yerden okumuştum hatta ılk kızımda hamıleydım adetıme bı hafta kala hamıle olduğumu ogrendım hormonlar canım 🤣🤣
Fatos22 Fndmrplt yok işte aynaya bakıp durmak tan bahsetmiyorum bu ayda öyle bıse var gozbebeklerım aşırı küçülüp büyüyor beklıyorum test yapmak ıcın
Fatos22 annesinin_beybisi 🤣🤣🤣🤣🤣 ama cıdden öyle eğer bı defada hamıleysem dr a Hun’u kesınlıkle soracam 🤣🤣
YrtswnArkn Fatos22 ilk defa duydum göz sinirleri beyinden etkileniyorlar ama hormonlardan etkileniyorlar mi meraj etiim şimdi 😃
Fatos22 YrtswnArkn Google’da araştırırken çok önceden tabı karşıma çıkmıştı bulursam bı yıne o açıklamasında yazacam ama gebeysem dr a sorcam bunu sızler bılıyorsunuz dıe sordum ama ılk benden duyuldu galıba 🤣
Fatos22 annesinin_beybisi bılmıyom ya dedıgın gıbı yapar yada doğrular bende merak edıyom cıdden böyle bıse doğru mı dıe 🤣🤣
Fatos22 Fndmrplt tamm 3 günüm gecmıs bı ıkı gün sonra test yapcam eğer gebelık varsa ınsallah vardır 🙏🏻 Sonra druma sorcam 😅
YrtswnArkn Fatos22 😃 Google bilemem çünkü her şey doğru çıkmıyor orda ama doktora bı git bakalım eğer hamileysen böyle bı belirti olur mu diye de sorar misin
YrtswnArkn Fatos22 baygın baygın balık balık bakanı duydum ve hatta kendim de öyle oldum (halsizlik ten uyku hali olmasından kaynaklı oluyor ) da bunu ilk defa duydum
gokcekocyigit07 Fatos22 değil mi tıpta hiç duymadım ben erken hamilelik belirtileri arasında flan böyle bir saçmalığı 🙄 göz bebeği ile ne alakası var ki, daha reel belirtiler var adet gecikmesi, kasık ağrısı vs..beta takibi gibi 😉