Senibeklerkennn 39+2 hiiic niyeti yok sicaklarda cok zor olmaya basladi sanirim bebisin dunyaya gelmeye niyeti yok🤦🏼♀️😅
Miniginannesiiiii Senibeklerkennn 37+6 1 haftadır ara ara sancılarım oluyor ama ne gelen var ne giden🤣
Fundakrer Duygu17 bakalim hangimiz daha önce doğuracak bizde hala bekliyoruz 39+3 herseyi yapmaya devam gelmesi için sabırsızlanıyorum artık 😀
Senibeklerkennn Fatosef ah benimde 40+1 e kadar beklerim dedi doktorum suni sanci verecek gelmezse bende korkuyorm hayirlisiyla dogursakta rahatlasak😅
N_ida_2308 37 2 sancılarım var karnım çok sertleşiyor aşağıya aşırı bir baskı var dogmam herhalde sezeryanliyim bilmiyorum doğum nasıldır korku sarmış beni
Demir5050 AsM Fatosef Minikturtageliyor N_ida_2308 [silindi] @Senibeklerkennn Doğumunuz olursa banada dua eder misiniz 30+6 da bebek aşağı inmiş erken doğum tehlikem var 😔
busra1485 N_ida_2308 hiç korkma ben de arefe günü spinalle doğurdum doğum kolay gerisi zor yoksa doğumda uyusuksun anlamıyorsun bişey sezeryandi ama süt gelmesi ,emzirmek, bebeğe bakmak, kalkmak ,yürümek, eğilmek, yatmak bunlar zor
Fatosef [silindi] benim de yarın son acilden giriş yapacağım ama korkuyorum açıkçası. Su sanci açılma yok. Ne yapılacak hic bilmiyorum 🤷♂️
AsM 39+1 valla allah hepi mizin yardimcisi olsun öldüm geberdim bu sıcaklarda hala ne bir sanci ne bir belirti karnim baya indi asagiya ayaklar eller şiş😪 ama bizin prensesin gelmeye niyeti yok
Senibeklerkennn Demir5050 Allah yardimcin olsun canm insallah zamaninda gelir saglikla olumlu düşün🤲🏻🤗
AsM Demir5050 ederim tabiki canim 🙏allah yardimcin olsun insalah korkma stres yapma icini ferah tutmaya çalış biliyorum kolay degil ama bebegin hisseder moralini yuksektut alllah büyüktür hicbirsey olmaz insalah sag salim kavusursun yavruna 🙏allahm hiç kimseyi darda koymasın 🙏
Senibeklerkennn Munire20 sizin nekadr bekleyecek doktorunuz benim kendisi gelmezse 40+1 de sanci verecegini soyledi 🙄
-derya-anne- Senibeklerkennn aynı haftadayız canım bizde 39+2 olduk yalancı sancılar dışında bisey yok sıcaklara artık dayanamıyorum
Senibeklerkennn imera_fera123 -derya-anne- aynen bende öyleyim agri giriyor heh diyorum geliyor derken geciyor 😅 artik umidi kestim suni sanci gozukuyor bana