Fatma272727 minnakvearas ben iki dogumda da ictim doktorum icmemi onerdi o yuzden icip icmemek sizin elinizde ben rahattim gidip de abartmadim gunde 1 bardak nesgafe
minnakvearas KardelenYunusEva kafeinli birsry olmadi yeterli turk kahvesi zorlanirsiniz hastane ortaminda en kolay hangisi olacaksa onu yapin bence bitter cikolata da yiyin diyorlar yanina kafein oranini arttirmak icin
Dilek0809 Kediannesi123 iyi canım hastaneden çıktık şükür iki gece kaldık toparladı biraz pazartesi tekrar kontrol inş daha iyi olacağız sen ne yaptın nasılsın duşa girmekten çok korkuyorum ben ya yaraya su falan değmesinden sen nasıl yapıyorsun
Kediannesi123 Dilek0809 bende öyleydim canım ama hiç korkma hiç bir şey olmuyor göbeğini lifleme hiç köpük aksın gitsin ordan. 14. Gündeyim hala ara ara ağrılarım oluyor kalkarken falan ama çok şükür yara baya kapandı. Bizde kontrole gittik 140 gram falan almıştı normal şimdilik bu şekilde devam et mama başlama dedi 15 gün sonra tekrar çağırdı. Bir de ben arada bir bi kaç damla su veriyorum doktora da sordum vermene gerek yok ama versende bir şey olmaz dedi sende sor istersen
Dilek0809 Kediannesi123 benim de tam 8.gün her geçen güm daha iyi hissediyorum şükür göbeğin indi mi korse falan aldın mı canım doktorum kullanabilirsin dik duruş için dedi ama benim derdim göbek 😂 sağlık ocağında da takibi yapılıyordur inşallah kocaman olacak minnoşlarımız 🙏🏼🙏🏼 Bizim kontrol de yarın. Bir de ne giydiriyorsun ev bizim 30 derece klima yok taşınacağız bir aya geçici bir çözüm bulamadım aldığım hiçbir şeyi giydirmiyorum sadece askılı çıtçıtlı body üşütecek diye de korkuyorum valla yaz bebeği kolay dediler hiç değilmiş
VeraVrea Ne kahvesi arkadaşlar, kafein 4-5 saatte süte karışır, emen bebeğe 1 saat içinde tesir eder onu huysuzlaştırır aktifleştirir hem de en cok uyuyacagı günde
Kediannesi123 Dilek0809 göbeğim hala var yaa yeni hamile gibi 4 aylık falan geçen gün biriyle karşılaştık hamile sandı sjsjsjs korse kullanıyorum owli aldım göbeğim dikişlere baskı yaptıkça ağrıyor onu takımca daha rahat oluyor dik durmak hak getire şuan ona odaklanamıyorum 😅😅 yaz bebeği bence de çok zor klima açıyorum ben 26 derece oda ona rağmen yüzünde kırmızı şeyler çıktı sıcaktan sanırım doktor oda 22 ile 24 derece arası olsun dedi ama çok soğuk oluyor üşüyorum o şekilde. Doktor birde senin gibi yada senden bir kat fazla giydir dedi bende hastane çıkışı giydiriyorum sende bence sadece zıbın giydir üzerine ince Müslin ört yaz bebeği bence de çok zor yaa
Nelmali Cemyaren kahveden ziyade kafeinin etkisi anesteziyi rahat atmak için yanı sıcak soğuk fark etmiyor
Dilek0809 Kediannesi123 irem_aksuxx buraya mesaj atsana kuzum ben sana kendi hesabımdan döneyim. Ben buraya girmiyorum artık zaten ordan görüşelim bebişlerimiz de yakın haberleşiriz