Sevdaelmc Günaydın arkadaşlar İçim içim yiyor dün oksapar kullanmayı unutmuşum 😞😞 aranızda 1 gün unutan oldu mu hiç vurmayı 😞
Aycan1 Sevdaelmc evet ben kaç defa unuttum ilk oğlumda ama hiç bişey olmadı bi kereden bişey olmaz merak etmeyin inşalalh
Delicesareti Sevdaelmc canım kan sulandırıcı önemli onunla beraber coraspirin kullanıyomusun eğer pıhtılaşma sorunun varsa Allah korusun bebeğe kan gitmeyebilir doktoruna danış bence
Alone Sevdaelmc arada bende unutuyorum cnm bişey olmadı çok şükür ama sen yine de ihmali etmemeye çalış
Sevdaelmc Aycan1 çok teşekkür ederim inşallah o kadar tedirgin oldum Kİ uykumdan uyandım nasıl unuttum diye 😞
Aycan1 Sevdaelmc yok cnm hiç bişey olmaz inşallah için rahat olsun benim doktorum bu ikinci gebeliği dede verdi doğuma kadar ama ben belki 1 kutu veya 2 kutu kullanmışımdır sonra bıraktım kendim kullanmadım 38 haftamdayım şuan cok şükür bebeğim iyi kullanmıyorum şuan
Sevdaelmc Aycan1 Çok teşekkür ederim canım ya sağlıkla almak nasip olsun inşallah insan korkuyor cidden
Bsraylmzz Aycan1 nasıl yani iğne kullanmadiniz pıhtılaşma sorununuz varmı bende hibor kullaniyorum doktor sakın unutma diyo iğneyi 😩artık gına geldi doğum dan sonra üç hafta daha kullanicakmisim
Sevdaelmc Delicesareti evet kullanıyorum canım aradan 5 6 saat geçmişti uyandım hemen vurdum sabah 5gibi şimdi bugünkini gece 12ye çektim 11de vuruluyordum normalde inşallah sağlıcakla gelir 🥰
Bb1996 Sevdaelmc Benim de kullanmayı unuttuğum zamanlar oldu canım hiç korkma bişey olmaz, bende hep korkardım unuttuğum zaman acaba bişey olur mu diye ama sıkıntı olmaz canım korkma
Aycan1 Bsraylmzz bende çıkmadı ilklerde bebek aşağıdaydı ondan verdi sonra iyi oldu ama yine kullan dedi biraz kullandım bıraktım dedim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm 😍
Pelinbyrktrlr Sevdaelmc Korkma canım ben de kullanıyorum başından beri günde 2 tane… Alarm kur hiç unutmazsın. 1 kereden bir şey olmaz vücudumuz o kadar basit bir sistem değil. Sonuçta bu ilacı kullanıp sezeryan olacak anneler 1-2 gün önceden bırakıyor. Doktorlar bile bile o riski almazdı öyle düşün😊
AnnelikHayali Kızlar oksaparı genlerinizdeki pıhtılaşma sorunu yüzünden mi kullanıyorsunuz? Benim genlerimde sorun çıkmadı ama protein C, S değerlerim bir de anti trombin 3 aktivitesi birazcık düşük çıktı. Bunun için kullanan var mı aranızda?