Annecik_2021 Purpura26 bizimde 7 gün kaldı ara sıra ağrım oluyor kasıkta bacakta ama onun dışında bişey yok hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşa
Purpura26 Annecik_2021 Ben bugun hasta gibiyim. Halsizim bacaklarım ağrıyor. Lohusalık çöktü gibi oldum 😃
Senibeklerkennn Benimde son 5 gözüküyor gelmeye niyeti yok sanirim sonunda suni sanciyi alacagim🤦🏼♀️ Bir yandan sicaklar bir yandan dogum stresi bir yandan sen hala doğurmadin mi diyenler 😏
Nurssss Purpura26 benim çok daha önce daha fazla doğum belirtim vardı hahha 30 35 arası kasık agrısı bel agrısı sancı girmeleri doğurcam ben diyodum son iki haftadır ne bir bel agrısı ne bir karın sıfır his sanki hiç doğmıycak gibi şimdide 37+5 olduk😅
Purpura26 Nurssss Benim karnımda kasılmalarım oluyor son 1 haftadır. Artık göbeğimle bütün olduk sanki hiç gitmicek gibi 😅😅
Gupssse Purpura26 günümüz aynıydı sanrım seninle bizimki erken geldi 37+4 te aksiyonlu şekilde.insallah sizinkiler sakın bir şekilde gelir kızlar.dogumdan sonra asıl mac başlıyor ben bilmiyordum bu kadar olacağını ;))
Gupssse Purpura26 valla kaşıntı bitti onun için çıktığı iyi oldu ama ne giyecek doydu mu pisti mi kustu mu bi yeri mi acıyor göbek bağı ne zaman düşecek… bitmiyor
Alminanin_Annesi61 Purpura26 39+5 son 2 gün oldu ama ne sancı ne açılma var pazara kadar süre verdi doktor kendi kendine geldi geldi daha bekletemeyiz 4 kilo oldu çünkü bebiş nasıl doğuracaksın diyor 🤦🏻♀️
Purpura26 Alminanin_Annesi61 maşallah 4 kg üstünü normal doğum yaptırmıyor pek doktorlar ama senin ki ne düşünüyor?
Alminanin_Annesi61 Purpura26 sancımı bekliyoruz ama gelecek gibi değil normal doğum destekliyor 38. Haftamda bile sancını bekleyelim demişti kolaya kaçarak direk sezeryana önermedi saolsun. Ama gidişat sezeryan gibi🤷🏻♀️ Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Purpura26 Alminanin_Annesi61 Aynen canım ama sezeryan olcaksa bari bu sıcaklarda daha perişan olmazsın