Zuhreee Kızlar henüz 15+5 ilk gebeliğim cinsiyette belli değil bi kac gündür karnımda bi kac saniyelik kıpırtı oluyor nasıl anlatsam sanki igne batıyo gibi kalp atar ya yani bebegim Mi hareket ediyor sizce yoksa ben mi yanliş anlıyorum ☺️
isimsiz1i Zuhreee evet bebek hareketi ben 12 de hissediyordum pıt pıtlarını 😇 hatta eşim kulağını koyardı duymak için 😀😀
Ozgecetindag Zuhreee bebegindir büyük ihtimal hele bi dogumun yaklaşssın o zaman gör hareketleri 30 haftalardan Sonra uyutmuyor tekmelerinden seni 😍
Symazturk Zuhreee ilk gebeliğim 17 den sonra hissetmeye başlamıştım sankiiii böyle içinizde kelebek uçuyor gibi daha önce hiç yaşamadığınız o yüzden de tanımlayamadığınız bir şey:) birkaç haftaya daha da net hissedersiniz özellikle çikolata yiyip sırt üstü yattığınız zaman
kubratskya_ Zuhreee benim 20den sonra başladı ilk başlarda çok heyecanlanırdm şimdi hep kızıyorum çok tekme atıyor diye bide tekme atmak için geceyi bekliyor.. Resmen karnıma tekme tokat girişiyo bazen sürekli tartışıyoruz oğlumla yapma diye 😅🥰
Zuhreee Woman3535 yaa evet 🥰 inşallah bebeğim dir gerçekten ilk hamilelik olduğu için mi bilmiyorum cook heyecanlanıyorum hemen hissetmek istiyorum
Zuhreee isimsiz1i bende cok erken sanıyordum onun için emin olamadım bide bilmiyorum ki nasıl bişe ama artık eminim 🥰
marbling10 isimsiz1i 12 de ben de bir şey hissettim, doktora sordum henüz hissetmen imkansız rahim daha leğen kemiğinin üstüne bile çıkmadı, hissttiklerin gaz hareketi dedi🤷
Zuhreee Ozgecetindag sanırım ona bile razıyım gerçekten annelik duygusu bana kucağıma almadan geldi 😂😍
Ozgecetindag Zuhreee bende öyleydim kalp atışını duyudktan sonra anneyim dedim şimdi dogduda anne diyor 9 aylık olacak😍
isimsiz1i nazzzzzzz 7 haftada zaten hissediyordum karnım olduğundan büyüktü ve fena halde kusuyordum 1. Hafta
nazzzzzzz isimsiz1i ben ovitrelle ignesnden sonra gebe kaldım cogul gebelik sansı yuksek cok istiyorum 5. hafta gtim tek keseydi suan 6. haftalık oldum randevuma daha var sende 5 te cıkarmıydı olsaydı
nazzzzzzz isimsiz1i ben ilk bebegim erkekti dogum yaptım 3 gün sonra vefat etti kalp damar tersligi varmıs 4 agustosta dogm yapmstm iste 1 sene oldu yeni rabbim nasıp eti işalah mucize olur ikiz olur saglıklı die dua ediyorum bakalım ümidim hala bitmedi belki birdahaki gidisimde bi supriz olur
nazzzzzzz isimsiz1i benmde karnım suan büyük 3 aylık gibi ama sezeryan dogum yaptgım icin doguma baglıyorum ben yoksa daha 6 haftalığım
isimsiz1i nazzzzzzz benim testim ilk yaptığımda çıktı ikinci çizgi kıpkırmızıydı saniyesinde hemde hiç beklemedim bir dk falan .. üzüldm umarım bir daha aynı şeyi yaşamazsınız umarım ikiz bebekleriniz olur 😇🤲🏻❤️
isimsiz1i nazzzzzzz benim baya büyüktü ya dışardan belli oluyordu 9 haftalık istanbula geldim herkes karnın büyümüş diyordu bende hep yok diyordum ama baya büyüktü 😀